Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Aplikacija Microsoft Family Safety pomaže da vi i vaša porodica kreirate zdrave navike i zaštitite one koje volite. Budite mirni jer vaša porodica ostaje malo bezbednija dok deci dajete nezavisnost.

  • Kreirajte bezbedan prostor za decu da istražuju na mreži. Postavite ispravne granice da biste blokirali neprikladan sadržaj i ograničili pregledanje na veb lokacijama prilagođenim za decu pomoću pregledača Microsoft Edge u operativnim sistemima Windows, Xbox i Android. Dobijajte obaveštenje kada deca žele da preuzmu aplikaciju ili igru za odrasle iz prodavnice Microsoft Store sa ograničenjima za uzrast, što vas održava u toku i pomaže da izbegnete iznenađenja.

  • Razvijte zdrave digitalne navike i obezbedite transparentnost u aktivnostima svoje porodice. Prikažite sedmičnu aktivnost svoje dece da biste započeli razgovor o ponašanju na mreži. Podesite vremenska ograničenja uređaja u Xbox konzoli i operativnom sistemu Windows. Ili ako će vaša deca biti na uređajima duže za stvari kao što je učenje na mreži, podesite vremenska ograničenja za određene aplikacije ili igre na Xbox, Windows ili Android uređajima.

Preuzmite aplikaciju Microsoft Family Safety aplikaciju

  1. Skenirajte QR kôd u nastavku ili preuzmite aplikaciju iz prodavnice Google Play za Android ili App Store za iOS
    Slika QR koda aplikacije Porodična bezbednost

  2. Microsoft Family Safety je dostupna i za Windows 10/11 korisnika:

    Preuzimanje

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×