Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Važno: 

  • Neke banke i finansijske institucije primenile su nove bezbednosne mere za borbu protiv prevare. Možda ćete morati da proverite ko ste da bi transakcija prošla. Da biste se uverili da plaćanja teku nesmetano, redovno ažurirajte detalje o kontaktu za banku, kreditnu karticu i Microsoft nalog.

  • Možda ćete videti i neke phishing e-poruke o problemima koji nisu plaćeni. Ako niste sigurni, nikada ne kliknite na veze u e-poruci, ali idite direktno na veb sajt banke. Možete da pristupite Microsoft nalogu na https://account.microsoft.com/profile/.

Ako imate problema sa promenom opcija plaćanja za Microsoft nalog, evo nekih odgovora na uobičajene probleme do kojih može doći kada promenite način plaćanja.

Želim da dodam novi način plaćanja za Microsoft pretplatu

Dobijam poruku da se obratim podršci kada pokušam da uklonim opciju plaćanja

Ne mogu da dodam svoj PayPal nalog

  • Kao izvor sredstava možete PayPal koristite samo naloge koji imaju kreditnu karticu ili potvrđen račun u banci. Da biste PayPal sa Microsoft nalogom, proverite da li PayPal nalog koristi prihvaćeni izvor sredstava.

Ne mogu da platim PayPal

  • Ako ne možete da dovršite plaćanje pomoću PayPal naloga, proverite da li povezana kreditna kartica ima dovoljno sredstava ili da nije istekla.

Moram da promenim način plaćanja za nezavisnu Microsoft 365 pretplatu

  • Ako ste kupili Microsoft 365 pretplatu preko nezavisnog prodavca, pogledajte članak Upravljanje pretplatom na Microsoft 365 kupljenu preko nezavisnog prodavca.

Napomena:  Liban Microsoft Store potrošače zatvoren 28. oktobra 2021. Međutim, korisnička podrška je i dalje dostupna putem Microsoft podrške, a Microsoft proizvodi su dostupni preko naših partnera u regionu.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×