Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Važno: 

  • Neke banke i finansijske institucije primenile su nove bezbednosne mere za borbu protiv prevare. Možda ćete morati da proverite ko ste da bi transakcija prošla. Da biste se uverili da plaćanja teku nesmetano, redovno ažurirajte detalje o kontaktu za banku, kreditnu karticu i Microsoft nalog.

  • Možda ćete videti i neke phishing e-poruke o problemima koji nisu plaćeni. Ako niste sigurni, nikada ne kliknite na veze u e-poruci, ali idite direktno na veb sajt banke. Možete da pristupite Microsoft nalogu na https://account.microsoft.com/profile/.

Ako imate problema sa promenom opcija plaćanja za Microsoft nalog, evo nekih odgovora na uobičajene probleme do kojih može doći kada promenite način plaćanja.

Želim da dodam novi način plaćanja za Microsoft pretplatu

Dobijam poruku da se obratim podršci kada pokušam da uklonim opciju plaćanja

Ne mogu da dodam PayPal nalog

  • PayPal naloge koji imaju kreditnu karticu ili potvrđen račun u banci možete da koristite samo kao izvor finansiranja. Da biste koristili PayPal sa Microsoft nalogom, proverite da li PayPal nalog koristi prihvaćeni izvor sredstava.

Nije moguće platiti paypal-om

  • Ako ne možete da dovršite plaćanje sa PayPal nalogom, proverite da li povezana kreditna kartica ima dovoljno sredstava ili da nije istekla.

Moram da promenim način plaćanja za Microsoft 365 pretplatu nezavisnog proizvođača

  • Ako ste kupili pretplatu na Microsoft 365 preko nezavisnog prodavca, pogledajte članak Upravljanje Microsoft 365 pretplatom kupljenom preko nezavisnog prodavca.

Napomena:  Liban Microsoft Store za potrošače zatvoren 28. oktobra 2021. Međutim, korisnička podrška je i dalje dostupna putem Microsoft podrške, a Microsoft proizvodi su dostupni preko naših partnera u regionu.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Obratite se podršci

Za tehničku podršku idite na Obratite se Microsoft podršci, unesite problem i izaberite „Pronalaženje pomoći“. Ako vam je i dalje potrebna pomoć, izaberite stavku Obratite se podršci da biste se usmerili na najbolju opciju podrške.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×