You have multiple accounts
Choose the account you want to sign in with.

Ovaj ugovor između vas i Microsoft korporacije (ili, na osnovu mesta na kojem živite, jedna od podružnica) ("mi", "mi", "Naša" ili "Microsoft") opisuje kako možete da preuzmete poklon-karticu na svoj Microsoft nalog i kupujete na kartici pomoću te suvenirne kartice u učesnicama koje posedujemo (kolektivno "učesnicama"), uključujući, ali ne i ograničeno na Microsoft Store online, Microsoft prodavnica u operativnom sistemu Windows 10 , Xbox One i Xbox 360 (usluge Xbox Live), pomoću Microsoft naloga. Kada koristimo termin "poklon-kartica", podrazumevaćemo svaku fizičku ili digitalnu karticu uskladištene vrednosti ili vaučer koji se vraća na vaš Microsoft nalog i može se koristiti za kupovinu proizvoda u odgovarajućim prodavnicama. Osim ako niste u Evropskoj ekonomskoj oblasti (EEA), bilans poklona sa poklonom se izdaje i upravlja od strane korporacije Microsoft Corporation, lokalne administracije i/ili njegovih podružnica. Ako se nalazite u EEU, bilans poklona je izdat i upravlja Microsoft irskom operacijom Limited.

Ovaj ugovor ima važne uslove o našem odnosu. Takođe se nalazi i naš Microsoft ugovor o uslugama, koji obuhvata uslove koji regulišu vaš Microsoft nalog i (samo za stanovnike SAD) obavezujuću klauzulu o arbitraži i izuzeću od akcije koji utiču na vaša prava o rešavanju bilo kog spora sa korporacijom Microsoft.

1. opseg sporazuma; prihvatanje termina

1,1 koje usluge pokrivaju ovaj ugovor? Ovaj ugovor uređuje upotrebu vrednosti, ili salda, uskladištenu na Microsoft nalogu da bi se dozvoljene kupovine ("Proizvodi") pomoću kompatibilnih uređaja u odgovarajućim prodavnicama. U meri koja je dozvoljena u okviru važećeg zakona, možemo da dodamo, prekinemo, uklonimo ili obustavljanje dostupnosti, funkcija, specifikacija i cena u vezi sa bilansu naloga ili proizvodi koji su dostupni u odgovarajućim prodavnicama, privremeno ili trajno, u bilo kom trenutku, bez odgovornosti, kao što je opisano u ovom ugovoru

1,2 kako da prihvatim ovaj ugovor? Ovaj ugovor prihvatate kada kupujete poklon-karticu, preuzmete poklon-karticu na Microsoft nalog ili koristite novac uskladišten na Microsoft nalogu da biste kupovali u odgovarajućim prodavnicama.

1,3 može li Microsoft da promeni ovaj ugovor posle mog prihvatanja? Sa vremena na vreme možemo da dodamo, zamenimo ili uklonimo bilo koji deo ovog ugovora. Ako izmenimo bilo koji uslovi za materijal koji će negativno uticati na vaša prava na osnovu ovog ugovora, obavestićemo vas putem Microsoft naloga, u obaveštenju e-poštom ili putem drugih razumnih elektronskih sredstava.

2. Microsoft nalozi

2,1 da li mi je potreban Microsoft nalog? Daa. Da biste kupovali u odgovarajućim prodavnicama, morate imati aktivan Microsoft nalog. Možete da preuzmete poklon-kartice na svoj Microsoft nalog, prikazujete tekući saldo na računu i sve datume isteka povezanog sa promotivnim ravnoteћom na nalogu ili da ažurirate lične informacije.

2,2 kako da dodam novac na Microsoft nalog? Možete da dodate novac na svoj Microsoft nalog tako što ćete se prijaviti na svoj Microsoft nalog i ismoći odgovarajuću poklon-karticu i/ili kôd. Ovo nazivamo "otkukujući poklon-karticu". Kada se istraži, potpuna vrednost sa kojom je kartica povezana biće dodata na vaš Microsoft nalog. Dodatne odredbe i uslovi takođe mogu da prate poklon-karticu. Osim na osnovu važećeg zakona, poklon-kartice se ne mogu isplatiti za gotovinu i ne mogu se ponovo pristupiti. Ako živite u zemlji EU gde lokalno pravo pruža "period hlađenja," možete da se vratite poklon-kartice bez isplate za potpun povraćaj novca u roku od 14 dana od kupovine poklon-kartice. Međutim, kada se ponovo prihvati, priznajete da neće biti povraćaja sredstava. Ako kupite poklon-karticu od treće osobe koja nije Microsoft, odnosi se na primenu smernica trećeg lica. Microsoft nije odgovoran ako je vaša poklon-kartica izgubljena, ukradena, zagubljena ili korišćena bez vaše dozvole.

2,3 ima li datuma isteka ili naknada? Saldo naloga bez promocije ne ističe. Bilo koji promotivni saldo na Microsoft nalogu podleže isteku roka važenja kao što je postavljeno u uslovima promocije. Ne postoje naknade povezane sa zadržanjem salda na nalogu, bilo da se dobija na promotivni osnovu ili ne.

2,4 kako da nabavim kupovinu u odgovarajućim prodavnicama?Možete da koristite saldo na nalogu da biste kupili proizvode samo u odgovarajućim prodavnicama. Morate da se prijavite na svoj Microsoft nalog da biste napravili kupovinu. Ne može se odbiti neispirani promotivni saldo (na osnovu najskorašnjih datuma isteka) sa Microsoft naloga pre bilo kog drugog salda.

Ako nemate dovoljno novca na Microsoft nalogu da biste dovršili kupovinu, morate da koristite drugi obrazac plaćanja registrovan uz Microsoft nalog da biste pokrili preostali iznos kupovine, optuћite celu kupovinu za drugu opciju plaćanja umesto salda na nalogu ili dodajte dodatnu vrednost na Microsoft nalog, kao što je dostupno.

Kada kupujete proizvode pomoću novca na nalogu, odbićemo vam količinu salda naloga ekvivalentna troškovima kupovine. Ako kupujete proizvode nezavisnih proizvođača iz prodavnice koje učestvuju u okviru salda na nalogu (ili ravnoteža naloga zajedno sa drugom opcijom plaćanja), tako će nam se plaćanje smatrati plaćanjem za tu treću stranku, i nećete imati više obaveza prema trećem stranicu.

Ne možete da koristite saldo na nalogu za određene pretplate ili kupovine u aplikaciji ili da biste dobili gotovinu ili zamene gotovine (na primer, sertifikate poklon), osim gde je to propisano zakonom. Svaka prodavnica može da uvede dodatna ograničenja kupovine ili isključivanja. Microsoft ne izdaje povraćaj proizvoda za proizvode koje su kupljene u odgovarajućim prodavnicama, osim u okviru zakona. Ako prihvatimo povraćaj (uključujući ako to uradimo u ime treće osobe čiji ste proizvodi kupili), Naručićemo vam Microsoft nalog sa istom količinom novca koji je korišćen za kupovinu povratnih proizvoda.

2,5 da li se ograničenja primenjuju na upotrebu novca na Microsoft nalogu u odgovarajućim prodavnicama?Primenjuju se sledeća ograničenja i zahtevi:

  • Mogućnost preuzimanja Microsoft poklon-kartice na Microsoft nalog i korišćenje tog novca u odgovarajućim prodavnicama može zahtevati određene hardverske ili softverske specifikacije, uključujući pristup internetu (vremenski troškovi povezivanja mogu da se primene).

  • Imenici u određenoj valuti mogu se dodati samo na Microsoft nalog koji je registrovan u jurisdikciji koji tako valutu prepoznaje kao zvaničnu valutu, a zatim se može koristiti samo u odgovarajućim prodavnicama dostupnim u jurisdikciji gde je nalog registrovan. Saldo naloga ne može da se konvertuje u drugu valutu.

  • Saldo Microsoft naloga ne može da se transferiva na drugu osobu ili Microsoft nalog.

  • Sposobnost da preuzmete poklon-karticu ili primite povraćaj novca na Microsoft nalog, koristite taj novac za kupovinu u odgovarajućim prodavnicama, ili za kupovinu i slanje poklon-kartice podleže dodatnim ograničenjima koja određuje korporacija Microsoft sa vremena na vreme. Dodatne informacije o ovom dodatnom ravnoteži naloga potražite u članku ograničenja novca na Microsoft nalogu.

Možemo dodatno da ograničimo vašu mogućnost pristupa ili korišćenja salda Microsoft naloga ili da koristite drugu opciju plaćanja da biste dovršili transakciju, kako biste sprečili prevaru ili neovlašćeno korišćenje.

3. suspenzija; otkaz konfiskaciju

Ako prekršite uslove ovog ugovora, možemo da preduzmemo bilo koju radnju protiv vas koje smatramo odgovarajućim, uključujući obustavljanje ili prekid pristupa vašem Microsoft nalogu ili bilo koji saldo na vašem nalogu ili bilo koje pravo da kupujete ili iskoristite poklon-kartice ili da kupujete proizvode. Tokom suspenzije, ne možete da izgubite novac na nalogu, osim promotivne vrednosti koja može da istekne tokom perioda suspenzije. Nećemo dati kredit vašem Microsoft nalogu za bilo koju promotivnu vrednost koja ističe tokom perioda suspenzije iz bilo kog razloga.

Ako zatvorimo Microsoft nalog, vratićemo vam sve preostale ravnoteže u meri po potrebi. Međutim, nećemo vratiti nijednu promotivnu ravnotežu. Ako imate poklon-karticu koju niste isplatili, nećete moći da koristite tu poklon-karticu da biste ga preuzeli na svoj Microsoft nalog i nećemo vam vratiti trošak te kartice. Ova pravila podležu određenim dodatnim uslovima koje Microsoft možda istovremeno nametne.

Ako je povraćaj novca potreban, Zadržavamo pravo da zadržimo balans na nalogu da bismo pokrili bilo koju štetu. Ako dobrovoljno zatvorite Microsoft nalog, mi ćemo vam vratiti sve preostale ravnoteže na vašem nalogu, gde je zakonski propisano, osim bilo koje promotivne ravnoteže, koji podleže određenim uslovima koje Microsoft možda nametne ili zloupotrebljavaju Microsoft nalog, u tom slučaju možda nećete dobiti povraćaj novca.

4. najave za obaveštenja

Ovaj ugovor se pruža u elektronskim obrascima. Možemo da vam obezbedimo informacije u elektronskim obrascima u vezi sa ovim ugovorom, bilansu naloga i svim informacijama koje zakon zahteva da obezbedimo. Potrebne informacije vam nudimo putem e-pošte na adresi koju ste naveli na Microsoft nalogu ili na određenim Microsoft Veb lokacijama. Obaveštenja koja se šalju putem e-pošte će se smatrati datim i dobiće kada se e-poruka pošalje. Ako ne prihvatate da primate informacije elektronskim putem, morate da prestanete da koristite saldo naloga.

5. servisni usluga

Za sva pitanja ili sporove u vezi sa kupovinom poklona, pristupom i korišćenjem salda na nalogu, problemi sa proizvodima koji se kupuju pomoću salda na nalogu ili da prijavljuju neovlašćeno korišćenje salda naloga, obratite se Microsoft podršci za korisnike.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×