Preuzmite programski paket Windows Essentials


Preuzmi odmah

Pogledajte sistemske zahteve

Windows Essentials 2012 je paket besplatnih programa koji mogu da vam pomognu da organizujete i uredite fotografije i video zapise, upravljate e-poštom, kreirate objave na blogu i sinhronizujete datoteke. Možete da odaberete programe koje želite da instalirate, a možete i da instalirate sve u paketu. Windows Essentials 2012 radi u operativnom sistemu Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 i Windows 10. Windows Essentials sadrži sledeće programe:

  • Foto-galerija. Koristite sve što vam je potrebno da biste organizovali, uredili i objavili svoje fotografije.
  • Movie Maker. Ispričajte svoju priču sa stilom. U samo nekoliko klikova napravite besprekoran film od svojih fotografija i video zapisa.
  • Windows Live Writer. Kreirajte zadivljujuće objave na blogu u nekoliko minuta i dodajte im fotografije, video zapise, mape i još toga. Zatim ih objavite kog bilo kog omiljenog dobavljača usluga bloga.
  • Windows Live pošta. Upravljajte većim brojem naloga e-pošte, kalendarima i kontaktima, čak i kada niste na mreži.
  • OneDrive. Ako instalirate OneDrive na svim svojim računarima, moći ćete da pristupate najnovijim verzijama datoteka gde god da se nalazite.
Izdanje paketa Windows Essentials koje možete da preuzmete zavisi od verzije operativnog sistema Windows koju koristite. Pogledajte sledeću listu da biste dobili više informacija, a zatim odaberite jezik i izdanje za preuzimanje.

Izdanje paketa EssentialsVerzija operativnog sistema Windows Šta je uključeno
Windows Essentials 2012 Windows 7, Windows 8.1 i Windows 10Movie Maker, Photo Gallery, OneDrive, Porodična bezbednost, Pošta, Writer*
Windows Live Essentials 2011 Windows VistaOvaj softver više nije dostupan za preuzimanje.
Windows Live Essentials 2009 Windows XP Ovaj softver više nije dostupan za preuzimanje.
Saznajte više o prestanku podrške za Windows XP

Preuzimanja za ceo svet

Izaberite jezik na kom želite da preuzmete Windows Essentials 2012.


Kada kliknete na vezu za preuzimanje, to znači da prihvatate Microsoft ugovor o pružanju usluga i izjavu o privatnosti. Preuzimanje može sadržati ispravke za Microsoft programe koje već imate. Buduće ispravke za te, kao i za druge Microsoft programe dobijaćete preko usluge Microsoft Update. Ovaj softver takođe može da automatski preuzima i instalira neke ispravke.

* Neće svi programi iz paketa biti optimalno instalirani i operativni u svim operativnim sistemima. Saznajte više.
Svojstva

ID članka: 17779 - Poslednji pregled: 23.09.2016. - Verzija: 2

Povratne informacije