Dobavljači antivirusnog softvera široke potrošnje za Windows

Ako koristite Windows 10, Windows 8.1, ili Windows 8, već imate ugrađen program Windows zaštitnik koji vam pomaže da se zaštitite od virusa, špijunskog softvera i ostalog malvera.

Malver čine virusi, špijunski softver i drugi potencijalno neželjen softver. Windows zaštitnik je besplatan, deo je operativnog sistema Windows, i uvek je uključen da bi štitio vaš računar od malvera. Ako imate operativni sistem Windows Vista ili Windows 7, možete da koristite Microsoft Security Essentials da biste zaštitili svoj lični ili računar malog preduzeća od malvera.

Hakeri i prevaranti ponekad koriste lažni antimalver softver kako bi vas namamili da instalirate viruse ili malver na svoj računar. Ukoliko želite da istražite alternative Microsoft antimalver softveru koji je već dostupan ili instaliran na vašem Windows računaru, renomirane kompanije koje su navedene u nastavku pružaju bezbednosni softver koji je kompatibilan sa operativnim sistemom Windows. Samo kliknite na ime kompanije da biste videli proizvod u njenoj ponudi koji je kompatibilan sa operativnim sistemom Windows. Da biste nabavili poslovni bezbednosni softver koji je kompatibilan sa operativnim sistemom Windows, obratite se dobavljaču bezbednosnog softvera po svom izboru.

Mnoge kompanije distribuiraju antimalver softver, uključujući i one koje su navedene na ovoj stranici. Trebalo bi da pre preuzimanja i instalacije dobro proučite izvor antimalver i drugih proizvoda. Više informacija potražite na stranici Zaštita računara.

Važno: Windows zaštitnik i Microsoft Security Essentials će se sami isključiti ako instalirate neki drugi antimalver program za zaštitu računara. Pre nego što instalirate antimalver softver, proverite da li već nemate neki antimalver proizvod na računaru. Ako imate, obavezno uklonite neželjeni proizvod pre nego što instalirate novi. Dva različita antimalver proizvoda koja su instalirana i pokrenuta u isto vreme mogu da prouzrokuju probleme na računaru.


Windows 10 i Windows 8/8.1

Kaspersky Lab AO
Cheetah Mobile
G DATA Software AG
Spamfighter
Total Defense
Intel Security
CharityAntivirus
PC Matic
Rising Information Technology Co.,Ltd.
Ad-Aware
SecurityCoverage
QuickHeal
Trend Micro
PCKeeper
ThreatTrack Security
IKARUS Security
360 Total Security
MYSecurityCenter
Antiy Labs
ZoneAlarm by Check Point
Huorong Security
Fortinet
Panda Security
AVG Technologies
Safer Networking
F-Secure
Norton by Symantec
Chili Security
Emsisoft
Bitdefender
Avast Free Antivirus
NANO Antivirus
BullGuard
K7 Computing

Svojstva

ID članka: 18900 - Poslednji pregled: 14.09.2016. - Verzija: 1

Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista

Povratne informacije