Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Fasciklanovi Microsoft Edge  izbrisati istoriju pregledanja, kolačiće i podatke o lokaciji, kao i lozinke, adrese i podatke obrasca kada zatvorite sve InPrivate prozore. 

InPrivate prozor možete da otvorite na različite načine: 

 • Izaberite i držite (kliknite desnim tasterom miša na) Microsoft Edge logotip na traci zadataka i izaberite stavku Novi InPrivate prozor.

 • U Microsoft Edge, izaberite i držite vezu (kliknite desnim tasterom miša na je, a zatim izaberite stavku Otvori vezu u InPrivate prozoru).

 • U Microsoft Edge izaberite stavku Postavke i još > Novi InPrivate prozor.

Druge osobe koje koriste ovaj uređaj neće videti vašu aktivnost pregledanja, ali vaša škola, radno mesto i dobavljač internet usluga će možda i dalje moći da pristupe ovim podacima. 

Šta vaši Microsoft Edge rade sa podacima tokom InPrivate?

InPrivate pregledanje: 

 • Obriši istoriju pregledanja, istoriju preuzimanja, kolačiće i druge podatke lokacije, keširane slike i datoteke, lozinke, automatsko ažuriranje podataka obrasca, dozvole za lokaciju i podatke hostovanih aplikacija kada zatvorite sve InPrivate prozore.

 • Čuva omiljene i preuzete datoteke, tako da možete da im pristupite sledeći put kada Microsoft Edge.

 • Omogućava vam da pristupate omiljenim lokacijama, lozinkama i popunjavanju obrazaca podacima sa profila koji se koristi za otvaranje InPrivate prozora.

 • Omogućava proširenja za koja ste dali dozvolu da se pokreću prilikom inPrivate pregledanja.

 • Automatski koristi InPrivate pretragu sa uslugom Microsoft Bing:

  • Za pretragu na InPrivate traci za pretragu došlo je do stranice.

  • Na Bing.com.

  • Ako je Microsoft Bing podrazumevani pretraživač, na traci adresa.

Napomene: 

 • Microsoft usluge se približno približno približno vašoj opštoj oblasti kako bi pružila relevantna iskustva kao što su vremenska prognoza i vesti. Lokacija se može približno koristiti tehnologijama kao što su Bluetooth, WiFi, mobilni modem i IP adresa ili putem Windows usluge lokacije ako ste omogućili postavke lokacije na Windows uređaju. Kada zatvorite sve InPrivate prozore, vaši opšti podaci o lokaciji se čiste iz pregledača. 

 • Microsoft Edge da sprečite proširenja da čuvaju istoriju pregledanja tokom InPrivate pregledanja.

 • Kada koristite tastaturu Windows IME za kucanje i unose ličnim podacima, moguće je da će se prikupiti podaci da bi se poboljšale mogućnosti prepoznavanja jezika i predloga. Da biste sprečili da Microsoft prikuplja podatke pomoću unosa podataka pomoću Windows IME tastature u inPrivate i normalnim prozorima za pregledanje, idite na Windows Postavke > Security & security> Unos & personalizacija kucanja.

 • Veb stranice kao što su edge://settings, edge://favorites i edge://history mogu biti pregledane u InPrivate prozoru. Otvaranje ovih stranica prilikom InPrivate pregledanja će ih otvoriti u normalnom prozoru za pregledanje.

InPrivate pregledanje ne:

 • Sprečite veb lokacije da zahtevaju vašu preciznu lokaciju. InPrivate pregledanje koristi postavke dozvole za lokaciju profila iz kojeg je pokrenuta InPrivate sesija. Da biste upravljali dozvolama za lokaciju, idite na lokaciju Postavke lokaciju> Postavke > za kolačiće i dozvole lokacije> Lokaciju

 • Povežite istoriju pregledanja sa Microsoft nalogom ili koristite ove podatke za poboljšanje proizvoda.

 • Sačuvajte nove lozinke, adrese ili informacije popunjene obrascima na mreži.

 • Dozvolite da ponovo otvorite nedavno zatvorene kartice i prozore iz usluga Postavke i > Istorija > Nedavno zatvoreno.

Da li sam bezbedniji prilikom InPrivate pregledanja?

InPrivate pregledanje ne održava vas bezbednijim od zlonamernih veb sajtova niti pruža dodatno blokiranje oglasa. Veb lokacije i dalje mogu da personalizuju sadržaj tokom InPrivate sesije pregledanja zato što se kolačići i druge dozvole lokacije ne brišu dok ne zatvorite sve InPrivate prozore. 

Da biste sprečili da veb lokacije personalizuju sadržaj i oglase za vas, promenite nivo sprečavanja praćenja na strogo u okviru usluge Microsoft Edge ili idite u Postavke i još mnogo toga > Postavke  > Kolačići i dozvole lokacije> Upravljanje kolačićima i podacima lokacije i uključite Blokiraj kolačiće nezavisnih dobavljača. To može da izazove neočekivano ponašanje nekih sajtova.

Kada je InPrivate pregledanje nedostupno?

Deca sa izveštavanjem o aktivnostima ili filtriranjem veba omogućenim preko porodične grupe ne mogu da pregledaju InPrivate. Organizacije, kao što su škole ili radna mesta, mogu da koriste smernice grupe da bi sprečile inPrivate pregledanje. 

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×