Čitanje datoteka ili fascikli van mreže u usluzi OneDrive za iOS

Čitanje datoteka ili fascikli van mreže u usluzi OneDrive za iOS

Označite datoteke ili fascikle kao „van mreže“ da biste mogli da ih čitate bilo kada, čak i kada niste povezani sa internetom. Uređivanja datoteka na mreži sinhronizuju se kada se iPad, iPhone ili iPod Touch sledeći put poveže sa vebom, tako da dobijate najnoviju verziju datoteke.

Napomene: 

  • Datoteke ili fascikle označene sa „Van mreže“ samo su za čitanje – možete da ih uredite samo kada ste na mreži. Da biste uredili Office datoteku dok ste van mreže, trebalo bi da otvorite datoteku dok ste na mreži u zahtevanoj Office aplikaciji. Možete da radite na datoteci van mreže pošto ste je otvorili.

  • Preuzimanje fascikli van mreže dostupno je za Premium OneDrive uz Office 365 pretplatu.

  1. U aplikaciji OneDrive izaberite datoteku ili fasciklu koje želite da budu dostupne za čitanje van mreže, a zatim dodirnite stavku Napravi dostupnim van mreže Zadržite van mreže. .

  2. Datoteke ili fascikle označene za čitanje van mreže imaju dostupnu ikonu " vanmrežne Ikona koja ukazuje na to da je dostupna u usluzi OneDrive " u prikazu liste. Dodirnite listu datoteka bilo kada da biste otvorili datoteku za čitanje.

Savet: Kad označite da su datoteka ili fascikla van mreže, OneDrive ih takođe navodi i u prikazu Vanmrežne datoteke. Dodirnite ikonu „Ja“ Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS u gornjem levom delu ekrana i dodirnite stavku Vanmrežne datoteke da biste odmah pronašli sve vanmrežne datoteke i fascikle.

Ako preuzmete velike datoteke i/ili nekoliko datoteka odjednom, OneDrive će naznačiti da se nalaze u procesu preuzimanja.

Tekst korisničkog interfejsa koji ukazuje na to da su datoteke preuzete

Da biste prestali da zadržavate datoteku ili fasciklu van mreže, izaberite vanmrežnu datoteku ili fasciklu i dodirnite stavku Ukloni iz vanmrežnog režima Samo na mreži. .

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×