Čitanje datoteka ili fascikli van mreže u usluzi OneDrive za iOS

Označite datoteke ili fascikle kao „van mreže“ da biste mogli da ih čitate bilo kada, čak i kada niste povezani sa internetom. Uređivanja datoteka na mreži sinhronizuju se kada se iPad, iPhone ili iPod Touch sledeći put poveže sa vebom, tako da dobijate najnoviju verziju datoteke.

Napomene: 

  • Datoteke ili fascikle označene sa „Van mreže“ samo su za čitanje – možete da ih uredite samo kada ste na mreži. Da biste uredili Office datoteku dok ste van mreže, trebalo bi da otvorite datoteku dok ste na mreži u zahtevanoj Office aplikaciji. Možete da radite na datoteci van mreže pošto ste je otvorili.

  • Preuzimanje fascikli van mreže dostupno Premium OneDrive uz Microsoft 365 mreže.

  1. U aplikaciji OneDrive, pritisnite i držite ili dodirnite tri stavke pored, datoteku ili fasciklu koje želite da bude dostupna za čitanje van mreže, a zatim dodirnite stavku Učini dostupnim van mreže Zadržite van mreže..

  2. Datoteke ili fascikle označene za čitanje van mreže imaju ikonu Ikona koja ukazuje na to da je datoteka lokalno dostupna u OneDrive van mreže u prikazu liste. Dodirnite listu datoteka bilo kada da biste otvorili datoteku za čitanje.

Saveti: 

  • Kad označite da su datoteka ili fascikla van mreže, OneDrive ih takođe navodi i u prikazu Vanmrežne datoteke. Dodirnite ikonu „Ja“ Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS u gornjem levom delu ekrana i dodirnite stavku Vanmrežne datoteke da biste odmah pronašli sve vanmrežne datoteke i fascikle.

  • Da biste uvek imali pristup datoteci na PC ili Mac računaru, kliknite desnim tasterom miša na datoteku i izaberite stavku Uvek zadrži na ovom uređaju. Datoteka će se preuzeti na uređaj i uvek će biti dostupna čak i kada ste van mreže.

Ako preuzmete velike datoteke i/ili nekoliko datoteka odjednom, OneDrive će ukazati na to da su u procesu preuzimanja.

UI text indicating files pending download

Da biste prestali da zadržavate datoteku ili fasciklu van mreže, izaberite vanmrežnu datoteku ili fasciklu i dodirnite stavku Ukloni iz vanmrežnog režima Samo na mreži..

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×