Čuvanje i osvežavanje dokumenata ispravkama

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Funkcionalnost koautorstva u sistemu Office sada omogućava da produktivan način rade na istom dokumentu bez smetam na neku drugu radi ili zaključavanja međusobno više korisnika.

Možete da koristite ovu novu funkcionalnost koautorstva u programu PowerPoint 2010, Word 2010 i OneNote 2010 dokumentima na SharePoint Server 2010.  Novo koautorstvo funkcionalnost je podržano i u programu Excel Web App i OneNote Web aplikacije Saznajte više o funkcije za saradnju u programu Word ovde: saradnja na Word dokumente sa koautorstva u realnom vremenu

Kada radite na datoteci koja je uskladištena na podržanom serveru, klik na dugme Sačuvaj izvršava sledeće radnje:

  • Čuva sve promene koje izvršite u datoteci na serveru

  • Ispravke (osvežavanja) datoteku koju pregledate sve promene koje je napravio drugi autori

  • Skladišti prethodnu verziju

Da biste trenutnu verziju dokumenta uporedili sa prethodnom, izaberite karticu Datoteka, izaberite stavku Informacije, a zatim izaberite uskladištenu verziju dokumenta. Da biste tu verziju uporedili sa trenutnom verzijom dokumenta, možete koristiti funkciju „Uporedi“ na kartici Redigovanje.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×