Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Verzija 2,0
Napravili smo novi izgled sa više opcija pozadine. Prilagodite svaku listu izborom neprozirne boje ili slikama sa punim ekranom – uključujući ikonsku berlinsku kulu iz Wunderlist. Na osnovu povratnih informacija o klijentu takođe smo smanjili zaglavlje liste da biste vratili fokus na liste i zadatke. 

Da biste izvršili na nekoliko drugih mobilnog uređaja, svaki sa drugom listom i pozadinom

Da biste odabrali pozadinu liste, izaberite tri tačke u gornjem desnom oknu, a zatim izaberite željenu boju ili sliku. 

Lista namirnica sa otvorenim meni menija i izabranom plavom temom

Verzija 1,63

Uz najnoviju ispravku možete da kreirate grupe lista da biste organizovali liste. Samo dodirnite ikonu grupe liste sa desne strane + nova lista ili kliknite na nju da biste kreirali novu grupu lista. Tako ćete kreirati grupu sa imenom "Nenaslovljena grupa". Da biste ga preimenovali, samo dodirnite ili izaberite stavku da biste izabrali stavku "Nenaslovljena grupa" i počnite da kucate novo ime grupe. 

Da biste dodali liste u grupu, izaberite ili dodirnite i držite listu da biste je prevukli i otpustite u grupu. Na mobilnom možete da dodirnete i tri tačke sa desne strane imena grupe, a zatim da izaberete opciju za dodavanje/uklanjanje lista.

Snimak ekrana grupe "putovanja" i "meni za uređivanje" otvorite pomoću opcije za preimenovanje grupa i razgrupisavanje lista

Na Windows ili Vebu kliknite desnim tasterom miša na grupu lista da biste izvršili promene u grupi lista. Na mobilnom telefonu dodirnite tri tačke sa desne strane imena grupe. Zatim možete da odaberete da preimenujete grupe ili razgrupisavanje lista. Izbor opcije za razgrupisavanje lista uklanja grupu lista. Liste iz grupe ostaće i moći ćete da im pristupite na bočnoj traci.

Verzija 1,62

Sada je moguće dodeliti zadatke bilo kom članu deljene liste, uključujući i sebe. Da biste dodelili zadatak u okviru deljene liste, otvorite prikaz detalja zadatka i kliknite ili dodirnite stavku dodeli. Zatim izaberite člana deljene liste kojoj želite da dodelite zadatak. 
 

Snimak ekrana sa menijima dodele u i opciji za dodeljivanje zadatka članovima liste Miriam Graham, Alex Wilber ili Isaija Langer.

Da biste prikazali sve zadatke zadatka, kliknite ili dodirnite stavku dodeljeno meni. Svaki zadatak koji vam je dodeljen automatski će se pojaviti ovde zajedno sa zadacima iz drugih omogućenih veza, kao što je planer.
Planer veza može da se uključi u To-Do postavkama. Lista dodeljeno meni se pojavljuje automatski. On se može isključiti tako što ćete otvoriti To-Do postavke i postaviti na pametnu listu dodeljene meni. 

Verzija 1,52

Sledeći stepenik u programu Outlook i Microsoft 365 integracijama stići će u verziju 1,52 sa e-poštom kao zadacima.  Klijenti se prijavljuju u To-Do Veb ili Windows aplikaciju pomoću posla ili škole će imati opciju da prikaže listu i omogućiće e-poštu zastavicom kao zadatke na nalogu.  

Snimak ekrana koji prikazuje odziv za prikaz liste. Piše:
E-pošta označene zastavicom
Želite da pratite e-poruku koju označite u prijemnom poštanskom sandučetu? 
Sa opcijom za izbor 
Prikaži listu ili ne sada

Kada je lista e-pošte označena zastavicom, ona će biti popunjena sa najviše 10 e-poruka sa zastavicom iz protekle dve sedmice. Sve e-poruke označene zastavicom iz tog momenta će se takođe uploviti u To-Do kao zadaci. U To-Do te e-poruke će biti u potpunosti uređivati zadatke, koje mogu da se preimenuju, dodeljuju datume dospeća i opomene, dodaju u moj dan i označene kao važne. Da biste otvorili originalnu e-poruku, samo izaberite opciju da biste je otvorili u programu Outlook iz prikaza detalja.  
 

Snimak ekrana liste e-pošte označenih zastavicom otvorena i prikazuje prikaz detalja ponovnog dizajniranja logotipa. U prikazu detalja postoji opcija za otvaranje u programu Outlook, kao i pregled teksta e-pošte.

Verzija 1.49 

Uz naše sledeće ažuriranje, Microsoft To-Do će podržavati priloge datoteka. Sada možete da dodate više informacija tako što ćete u zadatak dodati sliku, dokument ili drugu datoteku. Microsoft To-Do podržava sve tipove datoteka, mada su otpremanja datoteka ograničena na 25 MB po zadatku. Datoteke koje su dodate u Outlook zadatke takođe će biti potpuno dostupne u aplikaciji Microsoft To-Do.

Snimak ekrana uz otvoren Microsoft To-Do na zadatku „Priprema za prezentaciju“ i istaknutu opciju „Dodaj u datoteku“.

U ovom trenutku, datoteke su podržane samo u okviru ličnih listi. U budućoj ispravci ćemo doneti podršku datoteke u zadatke u okviru deljenih listi. Iako su svi tipovi datoteka dostupni u sistemu Android, trenutno je moguće otpremiti samo fotografije iz naše Android aplikacije.  

Verzija 1.39

U verziji 1.39 Microsoft zaduženja će dobiti novi izgled na vebu. Uz naš novi jednostavni dizajn možete da se usredsredite na održavanje organizovanosti. Olakšali smo vizuelno organizovanje vaših lista po boji i praćenje zadataka na prvi pogled uz naše ažurirane ikone.
 

Snimak ekrana za Moj dan u novoj veb aplikaciji


Klijenti koji koriste Microsoft zaduženja u tandemu sa drugim M365 Veb aplikacijama takođe će ceniti drugačije iskustvo pri dizajnu u aplikacijama. 
 

Verzija 1,32

Sada kada smo oslobodili korake, uzbuрeni smo da delimo svoj sledeжi korak sa vama: deljenje liste u Microsoft zaduženja. Dizajnirali smo deljenje u aplikaciji Microsoft zaduženja kako bi bilo fleksibilno i jednostavno, tako da aplikacija može da se prilagodi vašem načinu rada. Uz našu vezu za deljenje olakšavamo organizovanje i saradnju u malim timovima i jedan na jedan. Napravite vezu i podelite je sa timom, porodicom i prijateljima putem e-pošte, SMS poruke ili aplikacije po izboru. Pošto ste zajedno završili projekat, možete da prestanete sa deljenjem i isključite vezu za deljenje, zadržavajući kontrolu nad listom. 

 


Kopiranje veze radi deljenja liste

Ova ispravka će početi da se Microsoft zaduženja za iOS, android, Windows 10 i Veb u početkom juna. Predviđamo da će većina To-Do korisnika imati ovu ispravku u svojim aplikacijama do sredine juna.


Verzija 1,28

Uz izdanje Microsoft zaduženja verzije 1,28 sreжni smo da vam predstavimo korake. Slično ideji podzadataka, Koraci omogućavaju da svaka obaveza bude razložena na manje, operativnije delove. 

Da bi korisnici bili još produktivniji, svaki obaveza će prikazati koliko koraka sadrži i koliko od tih koraka je završeno do sada. Koraci će zadržati stanje završetka čak i kada obaveza kojoj pripadaju bude označena kao dovršena ili nedovršena.  

Animirani gif koji prikazuje izbor obaveze radi otvaranja prikaza detalja, korak koji se dovršava i korak koji se dodaje

 

Prvi koraci uz Microsoft za izvršavanje

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×