Šta je to okno za navigaciju?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Na levoj strani prozora programa Outlook pojavljuju se stavke _ z0z[ i kako se prebacujete između različitih oblasti u programu Outlook, kao što su Pošta, Kalendar, Kontakti, Zadacii beleške. Pored toga, kada radite u okviru prikaza, okno za navigaciju prikazuje fascikle u okviru tog prikaza.

Okno za navigaciju sadrži vašu listu fascikli.

Kada u oknu za navigaciju izaberete fasciklu, ta fascikla postaje aktivna fascikla i možete da radite sa stavkama u njoj. Na primer, u aplikaciji "Pošta" izaberite fasciklu " Prijemno poštansko sanduče " da biste videli nove e-poruke.

Prebacivanje između pošte, kalendara, kontakata i zadataka pomoću okna za navigaciju

Dno okna za navigaciju sadrži dugmad koja vam omogućava da se prebacujete između pošte, kalendara, kontakata, zadataka, beležaka, Lista fasciklii prečica.

U zavisnosti od opcija okna za navigaciju, možda ćete videti ikone ili dugmad na dnu okna za navigaciju.

Traka za navigaciju može da prikaže ikone ili reči. Traka za navigaciju može da prikaže reči ili ikone.

Prilagođavanje okna za navigaciju

Pojaviće se dugmad na dnu okna za navigaciju. Više informacija potražite u članku Promena dugmadi na traci za navigaciju.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×