Šta je to stranice "Outlook osobe"?

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U programu Outlook na Vebu, koristite stranicu "osobe" za prikazivanje, kreiranje, uređivanje, pronalaženje i brisanje kontakata. Kontakte možete da koristite za svoje potrebe, a možete da automatski dodate ih kao primaoce kada sastavljate e-poruku.

Kačenje omiljenog prikaza

Odaberite kako bi stranica „Osobe“ trebalo da izgleda tako što ćete zakačiti neki od ovih prikaza sa liste u okviru Istaknute osobe:

  • Osobe koje često kontakt:    Pogledajte nedavne e-poruke i aktivnosti za osobe koje vrše interakciju sa najviše.

  • Osoba na kalendaru danas:    Pogledajte koju imate sastanak sa i sa kojim tipovima stvari koje ćete raditi na danas.

  • "Omiljene lokacije":    Možete da označite kontakte kao omiljene lokacije, a zatim odaberite ovaj prikaz da biste videli svoje najnovije e-poruke.

  • Osobama, možda ćete želeti da isprati:    Pronađite stavke označene zastavicom i poruke koju ste bili @mentioned, zajedno sa nepročitane poruke od osoba koje obratite se najčešće.

  • Sve kontakte:    Ovo je klasični prikaz osoba, koja prikazuje sve kontakte na jednom mestu.

Da biste zakačili prikaza, samo kliknite na dugme zakači ovaj prikaz pored prikaz koji želite. Svaki od ovih prikaza možete da pristupite i tako što ćete odabrati prikaza u oknu sa leve strane u okviru istaknuto osobe.

Rad sa okno sa osobama

Okno sa osobama je prikazan sa desne strane ekrana kada izaberete jedan od vaših kontakata u jednom od zakačeni prikazi. Odaberite jedan od vaše za praćenje kontakata da biste prikazali njihove detalje u oknu za osobe.

U gornjem trećem okna, videćete svoje fotografije i neke ograničen kontakt informacije kao što su e-poštu, telefon i office lokaciju. Odaberite detalje o kontaktu potražite u članku da biste videli sve svoje informacije.

Srednji nezavisnog okna prikazuje prikaz organizacije kontakta. U zavisnosti od vaše organizacije, ovaj prikaz može da se promeni, ali možete da vidite njihove Menadžer ili zaposlene koji rade sa, a šta su grupe pripadate.

Poslednji nezavisnog okna prikazuje sve vaše interakcije sa kontaktom. Možete da pregledate e-poruke koje ste razmenjenih sa kontakt, sve datoteke koje ste podelili i svih sastanaka u prošlosti ili budućnost sa tim kontaktom. Odaberite stavku u članku više poruka, da vidite više datotekaili pogledajte više događaja da biste pregledali više stavki.

Rad sa pošta ili kalendar stavke bez napuštanja trenutni prikaz

Ako želite da otvorite e-poruku, sastanak ili datoteka iz okna za osobe, jednostavno odaberite stavku i on će se otvoriti u novom prozoru. Ovo vam omogućava da otvorite okno sa osobama i sa lakoćom da prikažete druge stavke povezane sa tim kontaktom dok odgovaranje na e-poruku ili prikaz događaja.

Više informacija

Pravljenje, uređivanje ili brisanje kontakata u programu Outlook na vebu

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×