Srodne teme
×
Kreirajte odobrenja
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Kreirajte odobrenja

Šta su to Odobravanja?

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Odobrenja u usluzi Microsoft Teams je način da unapredite sve svoje zahteve i procese sa timom ili partnerima. Moći ćete da kreirate nova odobrenja, prikažete one koje ste poslali na vaš način i da vidite sva prethodna odobrenja na jednom mestu.

  • Čvorište za odobrenja – ovde ćete videti sva odobrenja koja ste poslali ili primili, uključujući ona koja su već dovršena. Odobrenja se pojavljuju u svim vašim sistemima, uključujući Power Automate, SharePoint i Microsoft Dynamics 365.

  • Odobrenja iz ćaskanja – Pošaljite odobrenje direktno iz Teams razgovora. Podesite ga iz okvira za sastavljanje, a zatim pogledajte karticu za odobrenja u ćaskanju. Imajte na umu da samo osobe u razgovoru mogu da se dodaju kao davaoci odobrenja.

  • Odobrenje predloška – Uz predloške u odobrenjima, vi i vaš tim možete da kreirate i šaljete zahteve za odobrenje. Koristite unapred određena polja za predloške kao što su zahtevi za popust ili izveštaji o troškovima – sve u usluzi Microsoft Teams.

  • Kartica za odobrenja – Kartica pruža rezime statusa odobravanja u realnom vremenu. Pogledajte ko je odgovorio, a kome je još potrebno još malo vremena.

  • Osnovno odobrenje – Osnovno odobravanje je ono što ćete obično koristiti kada počnete od čvorišta ili ćaskanja. Možete da odlučite nalog za odobravanje prilikom prosleđivanja zahteva. Sva odobrenja se skladište u Common Data Service, gde samo osobe koje imaju odobrenje i administrator zakupca mogu da im pristupe.

  • Odobravanje toka posla – Kada kreirate odobrenje putem aplikacije Power Automate, pojaviće se na listi odobrenja u aplikaciji. To se smatra odobravanjem toka posla jer možete da kreirate novi tok i izaberete okidač kao što je događaj koji pokreće sistem iz jednog od obezbeđenih konektora sa 350+ konektora ili sopstvenog LOB konektora.

  • Obaveštenja – Prilagodite postavke obaveštenja na stranici Obaveštenja u okviru usluge Teams.

  • Beskrajne opcije – Bez obzira na to da li vam je potrebno odobrenje da biste prijavili izveštaj o troškovima, dali popust klijentu ili zatražili isključeno vreme, koristite Odobrenja da biste obavili sve u okviru usluge Teams.

Želite još?

Kreiranje zahteva za odobrenje e-potpisa

Otkrivanje predložaka u odobrenjima

Microsoft Teams video obuka

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×