Sadržaj
×
Kreirajte odobrenja
Kreirajte odobrenja

Šta su to Odobravanja?

Pregledač ne podržava video zapis.

Odobrenja u Microsoft Teams je način da se pooštraju svi zahtevi i procesi sa timom ili partnerima. Moći ćete da kreirate nova odobrenja, pogledate ona koja vam se šalju i da vidite sva prethodna odobrenja na jednom mestu.

  • Čvorište za odobravanje – Ovde ćete videti sva odobrenja koja ste poslali ili primili, uključujući ona koja su već završena. Odobrenja se prikazuju u svim sistemima, uključujući Power Automate, SharePoint i Microsoft Dynamics 365.

  • Odobrenja iz ćaskanja – Pošaljite odobrenje odmah iz Teams razgovora. Podesite ga iz okvira za sastavljanje, a zatim pogledajte karticu za odobravanje u ćaskanju. Imajte napom da samo osobe u razgovoru mogu biti dodate kao davaci odobrenja.

  • Kartica za odobravanje – Kartica pruža rezime odobrenja u realnom vremenu na statusu odobrenja. Pogledajte ko je odgovorio, a kome je još uvek potrebno malo vremena.

  • Osnovno odobrenje – Osnovno odobrenje je ono što ćete obično koristiti kada počnete od čvorišta ili ćaskanja. Sva odobrenja se skladište u usluzi uobičajenih podataka, gde samo osobe koje imaju odobrenje i administator zakuca mogu da im pristupe.

  • Odobrenje toka posla – Kada kreirate odobrenje putem Power Automate, pojaviće se na listi odobravanja u aplikaciji. To se smatra odobravanjem toka posla jer možete da kreirate novi tok i izaberete okidač kao što je događaj koji pokreće sistem sa jednog od obezbeđenih 350+ konektora ili sopstvenog LOB konektora.

  • Obaveštenja – Prilagodite postavke obaveštenja na stranici "Obaveštenja" u okviru Teams.

  • Besmislene opcije – Bez obzira na to da li vam je potrebno odobrenje da biste podneli izveštaj o troškovima, dali popust klijentu ili zatražili isključeno vreme, koristite odobrenja da biste sve završili Teams.

Želite još?

Kreiranje zahteva za odobrenje u e-potpisu

Otkrivanje predložaka u odobravanju

Microsoft Teams video obuka

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×