Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Najlakši način za štampanje praznog kalendara bez sastanaka ili zakazanih obaveza jeste da napravite prazan kalendar, a zatim da koristite opcije štampanja da biste prilagodili opseg datuma i stilove štampanja (dnevni, sedmični, mesečni ili godišnji stil).

 1. U kalendaru izaberite stavku Dodaj kalendar ili Otvori kalendar, a zatim izaberite stavku Kreiraj novi prazan kalendar.

  Kreiranje novog praznog kalendara

 2. U polje Kreiranje nove fascikle unesite ime kalendara u polje Ime. Takođe možete da izaberete gde želite da postavite prazan kalendar. Outlook će je podrazumevano kreirati kao potfasciklu glavne fascikle "Kalendar". Kliknite na dugme U redu da biste kreirali kalendar.

 3. U levom oknu za navigaciju, u okviru Stavke Moji kalendari potvrdite izbor u polju za potvrdu pored praznog kalendara koji ste upravo kreirali. Ne morate da opozvate izbor glavnog kalendara.

  Potvrdite izbor u polju za potvrdu pored kalendara koji ste upravo kreirali

 4. Sada bi trebalo da vidite prazan kalendar uporedo sa glavnim kalendarom. Kliknite bilo gde u praznom kalendaru da biste ga učinili aktivnim kalendarom.

 5. Kliknite na stavke Datoteka > Odštampaj.

 6. U oknu Štampanje , u okviru Postavke izaberite željeni stil kalendara.

  Napomena: Ako pregled pre štampanja prikazuje glavni kalendar sa svim zakazanim obavezama i događajima, izaberite stavku Opcije štampanja. U okviru Štampanje ovog kalendara izaberite kalendar koji ste izabrali u 3. koraku.

  Izaberite ime kalendara koje želite da odštampate.

 7. Da biste naveli opseg datuma, izaberite stavku Opcije štampanja i u okviru Opseg štampanjaunesite datume početka i završetka .

 8. Kliknite na dugme Odštampaj.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×