Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Office InfoPath 2007 predložaka obrazaca su dizajnirani da se pregledaju i popunjavaju na računaru. Međutim, korisnici mogu izabrati da odštampaju kopiju dovršenog obrasca za ličnu evidenciju ili drugih razloga, tako da možete da proverite da li obrazac izgleda prihvatljivi kada se odštampa. Na primer, će biti potrebno da biste se uverili da kontrole uklapaju u margine odštampane stranice i da je tekst u predlošku obrasca čitljiv kada se odštampa.

U ovom članku

Štampanje predloška obrasca

Možete da odštampate predloška obrasca da biste stekli osnovni utisak prikazivanja kontrole i druge objekte na odštampanoj stranici ili da biste proverili postavke štampanja, kao što su zaglavlja ili podnožja.

Napomena: Kada pratite dolenavedene korake, možda ćete videti određene stavke u predlošku obrasca, kao što su dugmad, koja se zapravo ne vide kada korisnik štampa obrazac.

  1. Na standardnoj traci sa alatkama kliknite na dugme Odštampaj Slika dugmeta.

  2. Da biste prilagodili postavke štampanja, u meniju datoteka izaberite stavku Podešavanje stranice , a zatim izaberite željene opcije na karticama " Podešavanje stranice " i " Postavke štampanja .

Vrh stranice

Štampanje obrasca u obliku koji će videti korisnik ga

Kada korisnici odštampaju obrazac, InfoPath podešava obrazac ili uklanja određene stavke koje nemaju smisla u odštampanom obliku. Na primer, tekst uputstva Umetni stavku koja se podrazumevano pojavljuje ispod ponavljajuće tabele neće se pojaviti na odštampanom obrascu. Nijedno će dugme kontrole, stavke okvira sa listom ili strelice za pomeranje, pošto te stavke gube njihova značenja na odštampanoj stranici.

  1. Kliknite na dugme Pregledna standardnoj traci sa alatkama.

  2. U prozoru Pregled na standardnoj traci sa alatkama kliknite na dugme Odštampaj Slika dugmeta.

  3. Da biste prilagodili postavke štampanja, zatvorite prozor za pregled. U meniju datoteka izaberite stavku Podešavanje stranice, a zatim izaberite opcije koje želite na karticama " Podešavanje stranice " i " Postavke štampanja .

Vrh stranice

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×