Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Datoteke se podrazumevano čuvaju u usluzi OneDrive u operativnom sistemu Windows

Iako uvek možete da odaberete gde želite da čuvate datoteke koje kreirate, postavke računara uključuju podrazumevane lokacije za čuvanje za radnu površinu, dokumente, slike, muzičke & video datoteke.

Aplikacija OneDrive ugrađena u Windows sinhronizuje datoteke između računara iOneDrive tako da su one napravljene kao rezervne kopije, zaštićene i dostupne na bilo kom uređaju.

Savet: Možete da koristite datoteke na zahtev da biste oslobodili prostor ili da biste se uverili da su vam datoteke ili fascikle uvek dostupne na uređaju, čak i kada ste van mreže.

Postavljanje mesta za čuvanje datoteka

Podrazumevane postavke za čuvanje možete da promenite bilo kada.

Bez obzira na to koju podrazumevanu postavku odaberete, i dalje možete da izaberete željenu lokaciju za čuvanje svaki put kada čuvate datoteku. Kada kliknete na dugme Sačuvaj za nove datoteke ili na Sačuvaj kao za postojeće datoteke, izaberite stavku OneDrive ili Ovaj računar, a zatim izaberite fasciklu u kojoj ćete sačuvati datoteku.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Ikona „Obratite se podršci“

Obratite se podršci
Za pomoć u vezi sa Microsoft nalogom i pretplatama posetite Pomoć za nalog i naplatu.

Za tehničku podršku idite na Obratite se Microsoft podršci, unesite problem i izaberite stavku Pronalaženje pomoći. Ako vam je i dalje potrebna pomoć, izaberite stavku Obratite se podršci da biste se usmerili na najbolju opciju podrške.

Poslovni ili školski bedž

Administratori
Administratori treba da pogledaju Pomoć za OneDrive administratore, OneDrive tehnička zajednica ili da se obrateMicrosoft 365 podršci za preduzeća.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×