Deaktiviranje instalacije sistema Office

Ako imate pretplatu na Microsoft 365, možete da se odjavite iz sistema Office na PC ili Mac računaru daljinskim iz bilo kog Veb pregledača radi deaktiviranja instalacije. Pošto će Office vas automatski prijaviti na uređajima da biste ostali u okviru ograničenja za prijavljivanje, više ne morate da koristite ovaj proces da biste oslobodili instalacije. Više informacija potražite u članku Kako se prijavljivanje radi u sistemu Microsoft 365.

Napomena: Odjavljivanje iz kancelarije nije Deinstalacija sistema Office, uklanjanje Office dokumenata ili otkazivanje pretplate na Microsoft 365.

Ako niste sigurni da li je Microsoft 365 verzija za kuću ili posao, pogledajte članak Office planovi.

Microsoft 365 Family ili Personal

  1. Sa bilo kog uređaja, idite na Microsoft nalog, Stranica instalacija i prijavite se koristeći Vaš Microsoft nalog, ako to bude zatraženo.

  2. U okviru Uređajiizaberite stavku Odjavljivanje iz sistema Office pored uređaja.

    Možete da koristite do 72 časova da bi Office otkrio da ste se udalile od daljinskog.

Microsoft 365 za preduzeća

  1. Sa bilo kog uređaja idite na https://portal.office.com/Account/#home i prijavite se pomoću poslovni ili školski nalog ako vam bude zatraženo.

  2. Sa pločice Office aplikacije & uređajima izaberite stavku Prikaži aplikacije i uređaje.

  3. U okviru aplikacije & uređajima, kliknite na strelicu nadole pored stavke Uređaji da biste prikazali uređaje na kojima je Office instaliran.

  4. Izaberite stavku Odjavi se pored uređaja.

    Možete da koristite do 72 časova da bi Office otkrio da ste se udalile od daljinskog.

Kada se odjavite iz kancelarije, i dalje možete da prikazujete i štampate dokumente sa tog uređaja, ali nećete moći da ih uređujete ili kreirate nove. Ako želite da koristite Microsoft 365 na uređaju, moraćete da se prijavite u Microsoft 365 kada vam bude zatraženo. .

Ne postoji način da se deaktivira Office Home & student, Office Home & Business, Office Professional ili pojedinačne Office aplikacije. Umesto toga, morate ponovo da ga instalirate i aktivirate pomoću procesa koji je opisan u funkciji aktivacija nakon ponovnog instaliranja sistema Office.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×