Srodne teme
×
Brzi početak za Microsoft Forms
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.
Brzi početak za Microsoft Forms

Deljenje obrasca

Odaberite koga želite da odgovorite na obrazac

U oknu " Deljenje " u okviru stavke Slanje i prikupljanje odgovoraizaberite padajuću listu i odaberite od koga želite da prikupljate odgovore.

  • Svako može da odgovori – svako unutar ili izvan vaše organizacije može da prosledi odgovore na obrazac ili kviz.

  • Samo osobe u organizaciji mogu da odgovore samo na osobe u okviru organizacije, koje su potpisane pomoću poslovnog ili školskog naloga, mogu proslediti odgovore na obrazac ili kviz.

  • Određene osobe u organizaciji mogu da reaguju samo na korisnike ili grupe u organizaciji koje navedete mogu da odgovore na obrazac.

Opcije deljenja za Microsoft obrasce

Odaberite kako želite da tražite odgovore

Dugme „Kopiraj i nalepi vezu“

Kliknite na dugme Poveži , a zatim izaberite ili dodirnite stavku Kopiraj pored okvira za tekst koji prikazuje Veb adresu. Kopirajte i nalepite ovu jedinstvenu vezu bilo gde (npr. Beležnica deljene klase) namenska publika može da vidi i klikne na nju da bi pristupila obrascu ili testu.

Dugme „Preuzmi QR kôd“

Kliknite na dugme QR kôd , a zatim kliknite na dugme Preuzmi , koje će preuzeti QR kôd kao. png datoteku. Umetnite. png gde god željena publika može da je skenira QR kôd čitač, na primer mobilni uređaj, da biste pristupili obrascu ili testu.

Dugme „Još opcija“

Izaberite dugme Ugradi , a zatim kliknite na dugme Kopiraj. Nalepite ovaj kôd za ugrađivanje u Veb stranicu, uticaj ili dokument.

Dugme „Pošalji vezu e-poštom“

Kliknite na dugme E-pošta. Kada se pojavi određena aplikacija za e-poštu, dodajte e-adrese osoba za koje nameravate da budu obrazac. Microsoft Forms uključuje kratku belešku u telu e-pošte i povezanost sa obrascem. Možete prilagoditi e-poruku kako želite.

Kopiranje veze ka obrascu

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×