Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Poslednji put ažurirano: oktobra 2013.

Ovo je dodatak izjavi o privatnosti za Microsoft usluge na mreži.

Ne odjavljuj me

Svrha ove funkcije:    Kada se izabere na stranici za prijavljivanje, korisnik neće morati da unosi svoje akreditive svaki put kada se pokrene aplikacija.

Prikupljene, obrađene ili prenete informacije:    Kada je izabrana stavka Ne odjavljuj me, korisničko ime i lozinka se šifruju i skladište u skladištu aplikacije.

Upotreba informacija:    Kada je izabrana stavka Ne odjavljuj me, korisnik ne mora ponovo da unosi korisničko ime i lozinku svaki put kada se aplikacija pokrene ili nastavi.

Izbor/kontrola:    Korisnik može izabrati ili ukloniti stavku Ne odjavljuj me na stranici za prijavljivanje aplikacije. Kada je stavka Ne odjavljuj me deifrovano, sačuvani akreditivi šifrovanih korisnika se brišu iz aplikacije.

Slanje informacija o grešci korporaciji Microsoft

Svrha ove funkcije:    Slanje informacija o grešci omogućava aplikaciji da prikuplja i šalje evidencije na strani klijenta korporaciji Microsoft kako bi pomogla u istraživanju grešaka aplikacije do kojih može da se naiđe. Tip događaja koji generišu grešku na strani klijenta obuhvataju prekinuti tok podataka između aplikacije i usluge i unutrašnje greške aplikacije.

Prikupljene, obrađene ili prenete informacije:    Kada se omoguće informacije o grešci, kao što su kôd greške i vremenska oznaka pojavljivanja greške, evidentiraju se. Aplikacija će jednom u 24-časovnom periodu proveriti da li postoje podaci evidencije grešaka; ako podaci evidencije grešaka postoje, aplikacija će korporaciji Microsoft slati informacije o greškama. Ime domena korisnika je uključeno u informacije o grešci koje se šalju korporaciji Microsoft. Korporaciji Microsoft se ne šalju informacije sa ličnim podacima koji se mogu identifikovati.

Upotreba informacija:    Korporacija Microsoft koristi informacije koje se nalaze u izveštaju o grešci slanja za identifikovanje uobičajenih grešaka aplikacije i za poboljšanje iskustva korisnika Microsoft 365 Administrator aplikacije.

Izbor/kontrola:    Funkcija slanja informacija o grešci podrazumevano je isključena i korisnik aplikacije je možda omogući. Funkcija je možda omogućena/onemogućena, a željene postavke mreže za prenos podataka o greškama korporaciji Microsoft mogu se ažurirati na stranici sa postavkama aplikacije.

Informacije o grešci možete omogućiti na sledeći način:

  1. Prijavite se u Microsoft 365 Administrator aplikaciju.

  2. Dodirnite stavku Postavke na traci aplikacija.

  3. Na stranici Postavke:

    1. Dodirnite stavku Pošalji informacije o grešci korporaciji Microsoft – korisnik može da da saglasnosti i pošalje informacije o grešci aplikacije korporaciji Microsoft. Ova funkcija je podrazumevano onemogućena.

    2. Pošalji samo kada je povezan sa Wi-Fi (podrazumevana vrednost je " Da").

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru

Pitajte zajednicu >

Pronalaženje podrške

OBRATITE NAM SE >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×