Dodavanje funkcija izveštavanja na Duet Enterprise lokaciju

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da dodate funkcije izveštavanja sa postojećim radnim prostorom ili lokacije u Duet Enterprise for Microsoft SharePoint and SAP. Kada dodate funkcije izveštavanja, omogućavate korisnicima lokacije (sa odgovarajućim dozvolama) da biste pokrenuli SAP izveštaje i da prikaže te izveštaje sa lokacije.

Na primer, možda ćete Kreirajte novu lokaciju klijenta koji se razlikuju od portala i zatim odlučite da biste dodali izveštavanje na novoj lokaciji. Na ovaj način, korisnici lokacije bi praktičan pristup da biste prikazali izveštaje koje dodelite ih ili pokrenuti izveštaje koji vam pružaju informacije su. Informacije o tome kako da dodate korisnike lokacije potražite u članku Kreiranje centra za korisnike ili lokacije centra za proizvod

Važno: 

  • Funkcija izveštavanja mogli da dodate Duet Enterprise lokaciju, administrator kolekcije lokacija morate aktivirati funkcije izveštavanja na nivou kolekcije lokacija. Pored toga, administrator farme mora da konfiguriše izveštaj rutera za izlaganje izveštaje na odgovarajući način.

  • Ako ne znate ako su ove preduslove dovršeno, obratite se administratoru kolekcije lokacija.

Da biste dodali funkcije izveštavanja Duet Enterprise lokacije:

  1. Na lokaciji gde želite da dodate funkcije izveštavanja, izaberite stavku Radnje na lokaciji, a zatim izaberite Postavke lokacije.

  2. Na stranici "Postavke lokacije", u grupi Radnje na lokaciji izaberite stavku Upravljanje funkcijama lokacije.

  3. Na listi stranica funkcije, pronađite Duet Enterprise izveštavanje, a zatim kliknite na dugme Aktiviraj da biste uključili funkciju postavke izveštaja gde korisnici mogu da pokrenu izveštaja.

  4. Na listi stranica funkcije, pronađite Duet Enterprise izveštaje slušalicu, a zatim kliknite na dugme Aktiviraj da biste uključili funkciju "Izveštaji" tako da korisnici mogu da prikažu izveštaja.

  5. Idite na matičnu stranicu lokacije, i potvrdite da izveštaja i Izveštaja postavke sada se pojavljuju u oknu za brzo pokretanje.

Opšte informacije o prikazivanju izveštaja potražite u članku Prvi koraci uz SAP izveštaje u usluzi Duet Enterprise. Informacije o tome kako da konfigurišete postavke izveštaja za pokretanje izveštaja potražite u članku Korišćenje prilagođenih postavki izveštaja za pokretanje izveštaja.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×