Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Funkcija izveštavanja možete dodati postojećoj lokaciji u usluzi Duet Enterprise za Microsoft SharePoint i SAP Server 2.0. Kada dodate funkcije izveštavanja, omogućavate korisnicima lokacije da biste pokrenuli SAP izveštaje i da prikaže te izveštaje sa lokacije.

Na primer, možda ćete Kreirajte novu lokaciju i zatim odlučite da biste dodali izveštavanje na novoj lokaciji. Na ovaj način, korisnici lokacije bi praktičan pristup da biste prikazali izveštaje koje dodelite ih ili pokrenuti izveštaje koji vam pružaju informacije su.

Važno: Mogli da dodate funkcija izveštavanja na Duet Enterprise lokaciju, administrator kolekcije lokacija morate aktivirati funkciju Duet Enterprise izveštaje tipovi sadržaja na nivou kolekcije lokacija. Ako ne znate ako su ove preduslove dovršeno, obratite se administratoru kolekcije lokacija.

Za dodavanje funkcija izveštavanja na Duet Enterprise lokacije:

  1. Na lokaciji gde želite da dodate funkcije izveštavanja, kliknite na ikonu postavke , a zatim kliknite na dugme lokacije sPostavk.

  2. Na stranici " Postavke lokacije ", u grupi Radnje na lokaciji izaberite stavku Upravljanje funkcijama lokacije.

  3. Na listi stranica funkcije, pronađite Duet Enterprise izveštavanje, a zatim kliknite na dugme Aktiviraj da biste uključili funkciju za izveštavanje.

  4. Idite na matičnu stranicu lokacije, i potvrdite da izveštaja i Izveštaja postavke sada se pojavljuju u oknu za brzo pokretanje.

Opšte informacije o prikazivanju izveštaja potražite u članku Prvi koraci uz tokove posla i zadatke u usluzi Duet Enterprise 2.0. Informacije o tome kako da konfigurišete postavke izveštaja za pokretanje izveštaja potražite u članku Korišćenje prilagođenih postavki izveštaja za pokretanje izveštaja.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×