Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak objašnjava kako da dodate unutrašnje i spoljne kontakte na spisak kontakata i kako da kreirate grupe u koje želite da ih dodate.

Šta želite da uradite?

Dodavanje unutrašnjeg kontakta na spisak kontakata

Unutrašnji kontakti su osobe u vašoj organizaciji i mogu se uspostaviti kontakti putem njene interne komunikacione mreže. Da biste dodali interni kontakt na spisak kontakata, uradite sledeće:

  1. U polje Pretraga unesite ime, pseudonim e-pošte ili broj telefona osobe koju želite da dodate kao kontakt.

  2. Pomerajte se kroz listu rezultata pretrage dok ne dođete do osobe koju želite da dodate.

  3. Kliknite desnim tasterom miša na spisak kontakata osobe, izaberite stavku Dodaj na spisak kontakata, a zatim izaberite grupu u koju ćete dodati kontakt.

  4. Ako ćete često kontaktirati tu osobu, kliknite na strelicu nadole na dugmetu Dodaj, a zatim izaberite stavku Zakači za česte kontakte.

Dodavanje kontakta izvan preduzeća

Ako je vaša organizacija konfigurisana za mogućnost povezivanja sa javnom razmenom trenutnih poruka, na spisak kontakata možete dodati osobe iz izvan organizacije koje koriste usluge e-pošte kao što je Windows Live mreža internet usluga (uključujući MSN i Hotmail) i koje su pridružene programu Lync. Da biste dodali spoljni kontakt na spisak kontakata, uradite sledeće:

  1. Otkucajte adresu e-pošte osobe u polju za pretragu.

  2. Prevucite ime iz polja rezultata pretrage u spisak kontakata.

Kreiranje nove grupe

Organizovanje Lync kontakata u grupe pomaže vam da ih lakše pronađete. Možete da kreirate grupe, a zatim da dodajete i uklanjate kontakte u njima po potrebi. Svaki kontakt može da pripada više grupa. Da biste kreirali grupu, uradite sledeće:

  1. Izaberite stavku Grupe iz oblasti za prikaz iznad spiska kontakata. (Ako ta selekcija nije prikazana, kliknite na strelicu nadole direktno ispod polja za pretragu.)

  2. Na spisku kontakata kliknite desnim tasterom miša na ime bilo koje grupe (na primer, Česti kontakti), izaberite stavku Kreiraj novu grupu, a zatim grupi dajte ime.

Kada ste podesili grupu, u nju možete da dodate nove kontakte tako što ćete kliknuti na spisak kontakata, izabrati stavku Dodaj na spisak kontakata , a zatim izabrati ime grupe.

Vrh stranice

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×