Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Možete da dobijete jednu od ovih grešaka na novom računaru koji je unapred instaliran uz Windows i Office (pretplata na Microsoft 365 ili Office 2019 ili Office 2016 programski paket):

  • „Žao nam je, ne možemo da podesimo Office. Da biste dobili podršku, zabeležite sledeće informacije: Kôd greške 0xc004f200.“

  • „Žao nam je, ne možemo da podesimo Office. Proverite da li je uređaj povezan sa internetom i da li je Windows aktiviran pre nego što pokušate ponovo. Da biste dobili podršku, zabeležite sledeće informacije: Kôd greške 0xc004f200.“

  • „Hajde da pokušamo ponovo. Aktivirajte Windows, a zatim ponovo pokrenite Office aplikaciju da biste preuzeli ponudu za Office.“

Ako zatvorite grešku, možda ćete dobiti ovu poruku:

  • „Hajde da pokušamo ponovo. Nešto se desilo prilikom pokušaja podešavanja sistema Office. Možete da pokušate ponovo, ali ako to ne uspe, odaberite stavku „Nastavi“.“

Ove greške će se pojaviti ako pokušate da preuzmete i aktivirate Office pre nego što se Windows aktivira. Da biste rešili ovaj problem, uverite se da je računar povezan sa internetom i proverite status Windows aktivacije:

  1. Na Windows traci zadataka, u polju Kucajte ovde da biste pretraživali otkucajte Aktivacija.

  2. U rezultatima pretrage izaberite stavku Pogledajte da li je Windows aktiviran. (Takođe možete da izaberete rezultat pretrage koji se zove Aktivacija.)

  3. U okviru Windows aktivacija, potražite ovu poruku: Windows je aktiviran.

  4. Kada se uverite da je Windows aktiviran, pokrenite Office aplikaciju kao što je Word i pratite odzive da biste aktivirali Office.

U nekim slučajevima, Windows aktivacija može da potraje i do 30 minuta, u zavisnosti od dostupnosti interneta u vašoj oblasti. Ako ste upravo aktivirali Windows, možda bi trebalo da sačekate malo pre nego što aktivirate Office da biste se uverili da je proces Windows aktivacije dovršen.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×