Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Dozvole potrebne za otpremanje datoteka u OneDrive za posao ili školu

Možete dobiti grešku "Potrebne su dozvole" prilikom pokušaja otpremanja datoteka OneDrive za posao ili školu iz bilo kog od sledećih razloga:

  • Imate dozvolu samo za čitanje za korisnike SharePoint u Microsoft 365 biblioteci, a za otpremanje datoteka je potrebna dozvola za uređivanje. Ako ste ranije uspešno otpremili datoteke u ovu biblioteku, moguće je da je administrator promenio vaše dozvole. Tražite od administratora da vam da dozvolu za uređivanje.

  • Tip datoteke zahteva dozvolu „Dodavanje i prilagođavanje“. Sledeći tipovi datoteka zahtevaju ovu dozvolu: aspx, master, xap, swf, jar, asmx, ascx, xsf i htc.

    Obično samo administratori sistema imaju ovu dozvolu. Dodatne informacije potražite u pregledu nivoa dozvole "Doprinos" u programu SharePoint 2013.

  • Možda ste se prijavili Microsoft 365 pomoću naloga na kom nemate dozvolu za otpremanje datoteka pomoću OneDrive za posao ili školu. Na primer, možda ste se prijavili pomoću Microsoft naloga umesto poslovni ili školski nalog.

    Da biste videli e-adresu na koju ste prijavljeni, otvorite bilo koju Microsoft 365 aplikaciju kao što je Word, izaberite datoteka > Nalog ipogledajte u okviru Informacije o korisniku.

    Da biste se prebacili na drugi nalog, izaberite stavku Promena naloga na stranici „Nalog“ da biste otvorili dijalog Prijavljivanje.

Takođe pogledajte

Nije moguće sinhronizovati ovu datoteku jer OneDrive nema dozvolu za pristup datoteci

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×