Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Emitovanje za najbolje prakse za Skype sastanak

Da bismo napravili sjajan sastanak, predlažemo ove najbolje prakse.

Planiranje i pravljenje događaja

 • Najvažnije, vežba.  Pokrećete nekoliko događaja, gledajte uživo i na zahtev.  Dobro naučite sistem, tako da proizvođači ne moraju da rešavaju probleme tokom događaja uživo.

 • Uvek imate više osoba na sastanku tima događaja, najviše tri osobe, od kojih je jedan izvan sobe na kojoj se prezentacija odvija. Ovo je da biste se uverili da je u pitanju nestanak mreže na sajtu, u prostoriji nećete izgubiti kontrolu nad sastankom.

 • Kreirajte prilagođenu URL adresu (na primer, bit.ly ili bilo koje rešenje u okviru kuće) za povezivanje učesnika.  U slučaju bilo kog katastrofalnog događaja ili ako producent napravi nekakvu grešku, možete lako da kreirate novi sastanak i samo ažurirate prilagođenu URL adresu da biste ga ukazali.  Na taj način ne morate da ažurirate kalendar svakog učesnika novom vezom.

 • Započnite sastanak za tim događaja oko 30 minuta unapred.  Imate aktivan slajd koji je lep uvod za sastanak koji ukazuje na to da će uskoro početi.  Započnite emitovanje uživo otprilike 10 minuta ranije da biste se uverili da sve funkcioniše do kraja.  Ostavite sve izvore zvuka privremeno isključeno dok ne budete spremni za izlagača, u vreme početka sastanka.

 • Plan za komunikaciju tima događaja – komunikacije za Real Time su presudne za događaje uživo.
  Dodeljene uloge i odgovornosti – znate ko je odgovoran za svaki nivo operacije, od operatora fotoaparata, izlagača, Q&moderatora i ukupnog proizvođača ili režisera.

 •  Saznajte više u našem Vodiču za početakili pogledajte naљ video.

Zvuk

 • Ne ignoriše zvuk – to je najvažniji deo velikog sastanka.  Moraćete da slušate ljude sa pregledačem u pozadini; Niko ne sedi i pažljivo gleda svaki okvir.  Ali, svi жe sluљati i иuti svaku greљku. 

 • Proverite da li imate dobar mikrofon na izlagačima, na mikrofon u lapel-u, a ne na rukama. Ljudi ne rade sa mikrofoni pod pritiskom.  Uverite se da je audio i u prostoriji testiran uoči događaja, tako da ne dovodite do zvuka ili povratne informacije iz sobe u događaj na mreži. 

 • Zvuk može da se doda u emitovanje pomoću bilo kog uređaja za hvatanje zvuka koji će preuzeti izbalansirani zvuk (XLR Connector) ili čak stil slušalice 1/8 inča i pustiti vas da ga kodirate i donesete zvuk u usluzi USB za Skype za posao klijenta.  Alternativno, možete da koristite veliki IT IT sistem i povežete HDMI ili SDI izlaz tog sistema u Skype za posao pomoću osnovnog uređaja za hvatanje video zapisa kao što je HDMI-USB.

 • Emitovanje Skype sastanka ima regki koji će poboljšati kvalitet zvuka emitovanja ako se nalazi u prostoriji za pregled.  To efikasno sprečava otkazivanje buke, pošto gledaoci aplaudiraju, smeju se i tako dalje se često uzima kao buka.  Postavka: HKEY_CURRENT_USER \SOFTWARE\Microsoft\RTC\DeviceSettings, "Audiousagemodus" = DWORD: 00000002 će omogućiti emitovanje zvučnog zvuka.

Kamere

 • Da bi se proizvodila visoka vrednost 720p video, klijent koji proizvede događaj trebalo bi da sledi video zahteve Skype za posao klijenta

 • Osvetite temu dobro, ne možete da imate previše svetla za većinu kamera.  Osvetljenje može da bude razlika između proizvodnje koja se smatra kvalitetom ili amaterskom.

 • Koristite tri svetla da biste osvetili temu – ključnu sijalicu, svetlo popune i pozadinsko svetlo da biste obezbedili dobru dubinu.

 • Možete da koristite uređaj za hvatanje da biste koristili HDMI pristup sastanku kao fotoaparat.  Ove možete da koristite da biste koristili prosumer kameru sa boljim sposobnostima optitika i zumiranja i HDMI izlaz kao Skype za posao kameru.

 • Ovi HDMI uređaji za hvatanje mogu da se koriste i za protok radne površine u emitovanje na sastanak radi prikazavanja video zapisa ili demonstracija.  Može se koristiti svaki PC ili Mac sa HDMI izlazom.

Srodne teme

Pomoć za emitovanje Skype sastanka

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×