Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Za svaki sastanak možete da odaberete da li želite da koristite isti prostor za sastanke ili da kreirate novi i da ga prilagođavate po potrebi.

Novo mesto sastanka (Ja kontrolišem dozvole)

Ovo je novi sastanak sa jedinstvenim ID-om i možete prilagođavati dozvole poput biranja izlagača (izlagači imaju punu kontrolu nad sastankom), privremenog isključivanja osoba ili blokiranja video zapisa.

Savet:  Samo jedno upozorenje—ovo je novi sastanak, tako da ćete morati da otpremite novi sadržaj ili priložite datoteke koje želite da uključite.

Moj namenski prostor za sastanke (manje bezbedno)

Ovo je vaš prostor za sastanke koji će uvek imati isti ID i iste dozvole. Svaki sadržaj koji priložite, na primer PowerPoint prezentacija ili propratni sadržaj, ostaće uz sastanak dok ga ne izbrišete. Ovaj tip sastanka je pogodan za neformalne ili periodične sastanke sa kolegama i omogućava osobama da se u svakom trenutku prijave sa dozvolama izlagača.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×