Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako se drugi pozivaoci žale da vam zvuk iseče ili čuju zvuk koji se iskače, moraćete da izvršite probni poziv, a zatim prilagodite postavke mikrofona na računaru. U zavisnosti od zvučne kartice računara, možda ćete morati da prilagodite primanje zvuka mikrofona ili Mikrofon Pojačajte jačinu zvuka ako su postavljeni previsoko.

  1. Kliknite na dugme Start, a zatim izaberite stavku Kontrolna tabla.

  2. Na kontrolnoj tabli izaberite stavku Hardver i zvuk, a zatim stavku Zvuk.

  3. U dijalogu Zvuk, na kartici Snimanje izaberite mikrofon, a zatim stavku Svojstva.

  4. U dijalogu Svojstva mikrofona, na kartici Nivoi prilagodite nivoe mikrofona (i Pojačavanje mikrofona, ako je dostupno).

Ako to ne reši problem, opozovite izbor u polju za potvrdu Pojačavanje mikrofona ako postoji i pokušajte ponovo.

Ako koristite mikrofon koji se otkazuje šumom, proverite da li je postavljen blizu usta, otprilike dva centimestra ili manje od jednog inča od usta. Ovo filtrira neželjenu buku u pozadini, tako da je važno da je ispravno postavite kako biste izbegli probleme sa zvukom.

Takođe se uverite da je uređaj koji koristite optimizovan za Microsoft Lync Online komunikacijski softver. Listu optimizovanih uređaja potražite u članku Telefoni i uređaji kvalifikovani za Microsoft Lync.

Pre nego što uputite ili primite drugi poziv, važno je da proverite kvalitet zvuka izabranog uređaja. Da biste proverili kvalitet zvuka, uradite sledeće:

  1. U donjem levom uglu glavnog prozora programa Lync kliknite na meni audio uređaja Izbor audio uređaja.

  2. Kliknite na dugme Proveri kvalitet poziva da biste uputili probni poziv i čuli kako zvučite pomoću izabranog uređaja.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×