Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Upoznajte novu Microsoft Whiteboard – dizajniranu za hibridno učenje!

Vaš pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Razumemo da je jedna od najtežih stvari za nastavnika da zadrži pažnju studenata tokom celog razreda. Angažovanje studenata sada je još teže jer se nastavnici bavljenju hibridnim učionicama, razvojem tehnologije i različitim zahtevima za učenje.

Whiteboard je tu da vam pomogne – uz intuitivne kontrole, vizuelno privlačniji sadržaj i integraciju sa ostatkom Microsoft ekosistem. Whiteboard čini nastavu u hibridnom svetu lakšim i efikasnijim. 

Šta je Microsoft Whiteboard? 

Whiteboard je bela tabla za moderni dan – radni prostor za vizuelnu saradnju gde svako može da doprinese na beskonačnom platnu kao da ste svi u istoj prostoriji zajedno. 

Bela tabla zasija kada vam je potrebno podloga za slobodno oblikovanje da biste izrazili ideje na bogate i zahtevne načine. Iako se direktno integriše sa uslugom Microsoft Teams, whiteboard možete da koristite zasebno na bilo kojoj platformi.

Whiteboard vam omogućava da planirate lekcije, predstavite ih na zaintezivne načine, držite diskusije na predavanjima na inkluzivne načine i dodelite domaći zadatak pojedincima ili celim grupama. 

Whiteboard veb aplikacije i aplikacije za mobilne uređaje

Kada se koristi Microsoft whiteboard 

Sinhrono podučavanje i učenje

Whiteboard može da se koristi za saradnju sa studentima ili za podučavanje u realnom vremenu. Mogućnosti su beskrajno, ali evo nekih ideja: predstavljanje pripremljene lekcije, spontana tabla za vizuelna objašnjenja, izlazne karte ili čak pauze u ledu.

Asinhrono podučavanje i učenje 

Whiteboard nije koristan samo kada ste u sobi sa studentima. Koristite ih da biste zadržali kalendar ili oglašnu tablu, delili table kao primere ili učili beleške, pratili dugotrajne projekte, pa čak i da bi studenti predali bele table za zadatke.  

Nikada ranije niste koristili Whiteboard?  

Počnite ovde: 

Ili počnite da koristite Whiteboard za obrazovanje: 

Takođe pogledajte

Pogledajte druge vodiče za Whiteboard da biste saznali više! 

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×