Uvod

Ovaj članak sadrži informacije o okončanju podrške životnog ciklusa za Internet Explorer 8, Internet Explorer 9 i Internet Explorer 10 kada ih koristite zajedno sa uslugom Yammer.

Napomena: Microsoft 365 aplikacije i usluge neće podržati Internet Explorer 11 počevši od 17 avgusta, 2021. Saznajte više. Imajte u vidu da će Internet Explorer 11 ostati podržani pregledač. Internet Explorer 11 predstavlja komponentu operativnog sistema Windows i prati smernice životnog ciklusa za proizvod na kojem je instalirana.

Dodatne informacije

Pošto je Yammer dostupan zajedno sa Microsoft 365, Yammer se podudara sa Microsoft 365 sistemskim zahtevima za Internet Explorer. Dodatne informacije potražite u sistemu Office 365 sistemske zahteve.

Da biste pomogli Yammer kupcima da migriraju u moderni pregledač, korišćenje usluge Yammer zajedno sa programom Internet Explorer 10 je podržano do 1. mart 2018. Od tog dana nadalje, sistemski zahtevi za Yammer će se primeniti na Microsoft 365.

Posle ovog datuma, Yammer ugrađivanje će se ažurirati tako da zahteva režim programa Internet Explorer 11 (Edge). Bilo koji hosting Yammer ugradi mora biti ažuriran da bi se koristio ovaj režim dokumenta. Pošto se podrazumevani režim dokumenta za SharePoint online ažurira u režim Edge, promene nisu neophodne ako se lokacije ne prilagode. Drugi proizvodi kao što su lokalno raspoređivanje SharePoint i proizvoda nezavisnih proizvođača moraju da se ažuriraju da bi koristili novi režim dokumenta.

Korišćenje usluge Yammer zajedno sa programom Internet Explorer 8 ili Internet Explorer 9 više nije podržano.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×