Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Uvod

Ovaj članak sadrži informacije o okončanju podrške životnog ciklusa za Internet Explorer 8, Internet Explorer 9 i Internet Explorer 10 kada ih koristite zajedno sa uslugom Yammer.

Napomena: Microsoft 365 aplikacije i usluge neće podržati Internet Explorer 11 počevši od 17 avgusta, 2021. Saznajte više. Imajte u vidu da će Internet Explorer 11 ostati podržani pregledač. Internet Explorer 11 predstavlja komponentu operativnog sistema Windows i prati smernice životnog ciklusa za proizvod na kojem je instalirana.

Dodatne informacije

Pošto je Yammer dostupan zajedno sa Microsoft 365, Yammer se podudara sa Microsoft 365 sistemskim zahtevima za Internet Explorer. Dodatne informacije potražite u sistemu Office 365 sistemske zahteve.

Da biste pomogli Yammer kupcima da migriraju u moderni pregledač, korišćenje usluge Yammer zajedno sa programom Internet Explorer 10 je podržano do 1. mart 2018. Od tog dana nadalje, sistemski zahtevi za Yammer će se primeniti na Microsoft 365.

Posle ovog datuma, Yammer ugrađivanje će se ažurirati tako da zahteva režim programa Internet Explorer 11 (Edge). Bilo koji hosting Yammer ugradi mora biti ažuriran da bi se koristio ovaj režim dokumenta. Pošto se podrazumevani režim dokumenta za SharePoint online ažurira u režim Edge, promene nisu neophodne ako se lokacije ne prilagode. Drugi proizvodi kao što su lokalno raspoređivanje SharePoint i proizvoda nezavisnih proizvođača moraju da se ažuriraju da bi koristili novi režim dokumenta.

Korišćenje usluge Yammer zajedno sa programom Internet Explorer 8 ili Internet Explorer 9 više nije podržano.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×