Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Izbor OneDrive fascikli koje će se sinhronizovati sa računarom

Ako ne želite da sinhronizujete sve fascikle u programu OneDrive sa računarom, možete da koristite aplikaciju OneDrive za Windows i macOS da biste izabrali fascikle koje želite da su vidljive u programima Istraživač datoteka ili Finder.

Prilikom prikazivanja operativnog sistema Windows ili Mac putem veb pregledača ili aplikacije za mobilne uređaje, uvek ćete videti sve fascikle.

 1. Otvorite OneDrive postavke (izaberite ikonu OneDrive oblaka na sistemskoj traci poslova, a zatim izaberite ikonu Pomoć i postavke usluge OneDrive, a zatim izaberite stavkuPostavke.)

 2. Idite na karticu Nalog.

 3. Izaberite stavku Odaberi fascikle.

 4. U okviru dijaloga „Izaberite fascikle“, opozovite izbor fascikli koje ne želite da sinhronizujete sa svojim računarom i izaberite „U redu“.

 • Dijalog za izbor fascikli za sinhronizaciju
 1. Kliknite na ikonu OneDrive oblaka gore na traci sa menijima, kliknite na  da biste otvorili meni i izaberite Željene postavke.

 2. Idite na karticu Nalog.

 3. Izaberite opciju Odaberi fascikle.

 4. U okviru dijaloga „Izaberite fascikle“, opozovite izbor fascikli koje ne želite da sinhronizujete sa svojim računarom i izaberite „U redu“.

 • Sinhronizovanje dijaloga „Fascikle“ za OneDrive za Mac

Napomene: 

 • Možete da proverite ili opozvate izbor fascikli koje su već uključene u Vaš OneDrive. Fascikle koje se ne nalazi u usluzi OneDrive (kao što je spoljni USB disk) ne mogu biti uključene u sinhronizaciju. Saznajte više.

 • Ne možete da opozovete izbor određenih fascikli koje su važne za računar, uključujući dokumente, radnu površinu, slike i fasciklu Lični trezor.

 • Ako opozvate izbor fascikle koju sinhronizujete sa računarom, fascikla će biti uklonjena sa računara, ali će fascikla i njen sadržaj i dalje biti dostupni na mreži.

 • Sve prilagođene postavke sinhronizacije koje odaberete jedinstvene su za svaki računar i svaki nalog.

Saznajte više

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Ikona „Obratite se podršci“

Obratite se podršci
Za pomoć u vezi sa Microsoft nalogom i pretplatama posetite Pomoć za nalog i naplatu.

Za tehničku podršku idite na Obratite se Microsoft podršci, unesite problem i izaberite stavku Pronalaženje pomoći. Ako vam je i dalje potrebna pomoć, izaberite stavku Obratite se podršci da biste se usmerili na najbolju opciju podrške.

Poslovni ili školski bedž

Administratori
Administratori treba da pogledaju Pomoć za OneDrive administratore, OneDrive tehnička zajednica ili da se obrateMicrosoft 365 podršci za preduzeća.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×