Izvoz Word dokumenata u PowerPoint prezentacije

Da li ste ikada poželeli da lako transformišete postojeći Word dokument u sjajnu PowerPoint prezentaciju? Ako je tako, čekanje je završeno!  

Vaš pregledač ne podržava video.

Kada koristite komandu Izvezi i izaberete stavku Izvezi u PowerPointprezentaciju, Word kreira prezentaciju na osnovu svih rezimiranih odeljaka dokumenta. Takođe koristi AI za dodavanje slika, ikona, video zapisa, tema i fontova za temu dizajna koju odaberete za prezentaciju. 

Način na koji funkcioniše 

 1. Otvorite dokument koji želite da pretvorite u prezentaciju u programu Word za veb. Uverite se da on sadrži samo tekst. Naslovi u dokumentu postaće naslovi slajdova u prezentaciji.

 2. Idite na datoteka>Izvezi> u PowerPoint prezentaciju. 

  Izvoz u prezentaciju

 3. U prozoru Izvoz u prezentacijuodaberite tema dizajna prezentacije, a zatim izaberite stavku Izvezi


  Dizajniranje tema za prezentaciju
  Word izvozi i transformiše dokument primenom odabrane teme dizajna.

  Konvertovanje dokumenta u prezentaciju

 4. Kada se transformacija dovrši, izaberite stavku Otvori prezentaciju da biste pregledali rezultate u programu PowerPoint za veb. 


  Konverzija je dovršena
  Word za veb čuva transformisanu prezentaciju u osnovnu fasciklu usluge OneDrive.

Scenariji koje treba isprobati 

 • Otvorite Word dokument i istražite dostupne PowerPoint tema.

 • Otvorite Word dokument koji je uglavnom tekst i izaberite stavku Transformiši da biste videli koja sredstva za AI-je se dodaju.

Poznati problemi 

 • Ova funkcija je trenutno dostupna samo na engleskom jeziku.

 • Ova funkcija nije dostupna u pregledačima Internet Explorer ili Safari.

 • Podržavamo samo sadržaj teksta za transformaciju u prezentaciju, druga podrška za sadržaj medija trenutno nije dostupna. Kada transformišete Word dokument, u prezentaciju možete da dodate sopstvene medije.

Zahtevi 

 • Stabilna internet veza

 • Word za veb

 • Word za veb dokument samo sa tekstom

Dostupnost  

Izvoz u PowerPoint prezentaciju dostupan je u programu Word za veb za publiku "Prvo izdanje". Uskoro ćemo je omogućiti svim veb korisnicima.   

Funkcijama obično izdamo neko vreme da bismo osigurali da sve radi nesmetano.  Ističemo funkcije koje možda nemate zato što se polako izlaže većem broju insajdera. Ponekad uklanjamo elemente da bismo ih dodatno poboljšali na osnovu povratnih informacija. Iako se to retko dešava, zadržavamo i opciju da izdvajamo funkciju u potpunosti iz proizvoda, čak i ako ste vi, kao insajderi, imali priliku da ih isprobate. 

Povratne informacije 

Ako imate povratne informacije ili predloge, možete ih proslediti tako što ćete izabrati stavku Pomoć> povratne informacije.      

Saznajte više o tome koje druge informacije treba da uključite u povratne informacije da biste se uverili da mogu da se oglaše i dostignu pravi ljudi. 

Drago nam je što možemo da čujemo šta imate da čujete! Prijavite se za Office Insider newsletteri dobijaćete najnovije informacije o funkcijama programa Insider u prijemnom poštanskom sandučetu jednom mesečno. 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×