Jezičke postavke za Microsoft Forms

Savet: Saznajte više o funkciji Microsoft Forms ili počnite sa radom odmah i kreirajte anketu, test ili upitnik. Želite naprednije brendiranje, tipove pitanja i analizu podataka? Isprobajte Dynamics 365 korisnički glas.

Obrazac kreiran u Microsoft Forms može da se prevede na drugi jezik pomoću prevodioca pregledača. Izaberite pregledač koji koristite ispod, a zatim izvršite uputstva za prevođenje obrasca ili bilo kog veb sadržaja na drugi jezik:

Napomena: Da biste kontrolisali jezik interfejsa obrasca, možete da dodate parametar sa određenim identifikatorom koda jezika na kraju URL adrese. Na primer:

https://Forms.Microsoft.com/pages/ResponsePage.aspx?ID=v4j5cvGGEMi4u&Lang = i-il
https://Forms.Microsoft.com/pages/ResponsePage.aspx?ID=v4j5cvGGEMi4u&Lang =, fr
https://Forms.Microsoft.com/pages/ResponsePage.aspx?ID=v4j5cvGGEMi4u&za Lang = dEl

parametrom kontroliše jezik interfejsa (dugmad, hvala vam jezik ekrana itd.), dok se obrazac, sama, neće prevesti i predstavljena kao uneta.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Takođe pogledajte

Jezici koje podržava Microsoft Forms

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×