Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
 1. Otkucajte * (zvezdicu) da biste započeli listu sa znakovima za nabrajanje ili 1. da biste započeli numerisanu listu i potom pritisnite Razmaknicu ili taster Tab.

 2. Otkucajte neki tekst.

 3. Pritisnite taster ENTER da biste dodali sledeću stavku liste.

  Word za veb automatski umeće sledeći znak za nabrajanje ili broj.

 4. Ako je lista kao prikaz strukture, sa podtemama, uradite sledeće: otkucajte glavnu stavku, pritisnite taster ENTER, a zatim pritisnite taster TAB pre nego što otkucate podtemu. Podteme će biti uvučene ispod glavne stavke, oblikovane pomoću podređenog ili simbola znakova. Kada završite sa kucanjem podtema pritisnite kombinaciju tastera SHIFT + TAB da biste se vratili na kucanje glavnih stavki na listi.

 5. Da biste završili listu, pritisnite dvaput taster ENTER ili pritisnite taster BACKSPACE da biste izbrisali poslednji znak za nabrajanje ili broj na listi.

  Savet: Možete da koristite drugačiji stil znakova za nabrajanje ili numerisanje tako što ćete kliknuti na strelicu pored dugmeta Znakovi za nabrajanje ili numerisanje (Početna kartica) i izabrati novi stil.

  Opcije u biblioteci numerisanja

  Da biste koristili unapred definisan format za listu stilova prikaza strukture, izaberite stavku lista sa više nivoa i izaberite format.

  Opcije liste sa više nivoa

Više informacija o listama

Podešavanje proreda između znakova za nabrajanje na listi

Promena znakova za nabrajanje u brojeve

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×