Kada tražite administratora Microsoft 365 da kontaktira agenta u vaše ime, poništi lozinku, izbriše nalog ili izvrši druge zadatke, evo koga treba da kontaktirate:

  • Univerziteti i škole:    Obratite se timu za tehničku podršku. Na univerzitetima ili na fakultetima, najčešće možete da pronađete povezanost na Univerzitetskom sajtu.

    U drugim školama možda postoji samo nekoliko osoba sa administratorskim dozvolama. Pitajte na nastavnika ili školskog administratora za mesto na koje bi trebalo da idete da biste dobili tehničku pomoć.

  • Velika preduzeća:   Obratite se internoj podršci za pomoć/tehničkoj podršci.

  • Mala preduzeća:   Obratite se vlasniku preduzeća/suvlasniku. Često daju administratorske dozvole IT savetniku koji radi na svim održavanju računara radi posla.

Osoba koja se podrazumevano potpisuje za i kupujeMicrosoft 365 za preduzeća pretplata dobija administratorske dozvole. Ta osoba može da dodeli administratorske dozvole drugim osobama kako bi im pomogla da upravljaju Microsoft 365 za svoju organizaciju.

Ako ne znate koga da kontaktirate na poslu ili u školi za pomoć, pokušajte da pitate osobu koja vam je dala Microsoft 365 korisnički nalog i lozinku.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×