Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Voleli bismo da čujemo od vas šta dobro funkcioniše, šta nije i ideje za poboljšanja, uključujući moguće nove funkcije i funkcije. Vaš unos će nam pomoći da poboljšamo korisničko iskustvo za vas i sve Microsoft 365 korisnike širom sveta.

Da bi povratne informacije učinile još operativnijim, uključite snimak ekrana (gde je primenljivo). Pored toga, izaberite opciju da biste nam omogućili da vas kontaktiramo, a zatim navedite vašu adresu e-pošte.

Napomena: Novije verzije Microsoft 365 aplikacija će direktno proslediti vaše brige primenljivom timu. Da biste dobili najbolje iskustvo sa povratnim informacijama, ažurirajte aplikacije.

Najbrži način da prenesite komentare projektantima jeste direktno iz bilo koje Microsoft 365 aplikacije. Oni svakodnevno čitaju povratne informacije klijenata.

U aplikaciji idite na članak Pomoć >povratne informacije.Okno "Povratne informacije" u programu Word Ili

U aplikaciji idite na stavku Datoteka > povratne informacije.

U Aplikaciji Microsoft 365 izaberite sliku profila u gornjem levom uglu. Zatim odaberite stavku Pošalji povratne informacije.

Najbrži put do ušiju naših projektanta je direktno iz sistema Office za veb. A ako želite, možete nam čak i reći svoju adresu e-pošte u slučaju da treba da vam se obrate radi pojašnjavanja. Oni čitaju sve povratne informacije.

  • Moraćete da budete prijavljeni da biste pružili povratne informacije Outlook.com ili Outlook na vebu. Kada se prijavite, izaberite stavku Pomoć da biste otvorili okno za pomoći izaberite povratne informacije u dnu okna.

  • U bilo kojoj drugoj Office veb aplikaciji izaberite stavku Pomoć >povratne informacije.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×