Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Funkcija "Tiho vreme" dostupna je samo u poslovnim nalozima.

Šta se dešava kada uključim preklopnik "Postavi u teams i Outlook"?

Kada uključite opciju Podesi u usluzi Teams i Outlook preklopnik za sledeće stvari se dešavaju.

  • Raspored za određene sate ili Ceo dan podešen je tako da privremeno isključi obaveštenja u teams i Outlook aplikacijama za mobilne uređaje u kojima ste prijavljeni pomoću istog naloga, na svim mobilnim uređajima (uključujući tablet računare).

  • Kada prvi put uključite preklopnik "Podesi u usluzi Teams" i programu Outlook, dobićete sledeće obaveštenje da podesite izbore na mobilnim uređajima.

    Slika koja potvrđuje promene vremena zatvaranja

  • Plan perioda bez obaveštenja koji je prethodno podešen za određene časove ili Ceo dan na drugom uređaju, u okviru istog naloga, zamenjuje se novim rasporedom koji ste postavili kada izaberete stavku Postavi.

Savet: Kada uključite preklopnik Podesi na Teams i Outlook, tihi raspored vremena se šalje u Viva Insights gde možete da vidite raspored i čitate sedmični i mesečni rezime tihih dana i časova.

 Šta ako želim da zaustavim privremeno isključivanje obaveštenja na mobilnim uređajima?

Kada želite da zaustavite privremeno isključivanje obaveštenja na mobilnim uređajima, uradite sledeće.

  1. Izaberite preklopnik Postavi u usluzi Teams i Outlook da biste ga isključili.

  2. Konfigurišite tihi raspored vremena po određenim satima ili ceo dan. Promene koje izvršite, kada je preklopnik isključen, primenjuju se samo na trenutnu aplikaciju na uređaju.

Napomene: 

  • Isključivanje skupa u uslugama Teams i Outlook u jednoj aplikaciji neće isključiti ovaj preklopnik u drugim aplikacijama.

  • Ako je preklopnik "Postavi u usluzi Teams" i programu Outlook podrazumevano već bio UKLJUČEN, a niste koristili opciju "Tiho vreme" u drugoj aplikaciji, postavke se ne primenjuju ni na jednu drugu aplikaciju dok ne podesite raspored "Tiho vreme". 

Šta se dešava kada uredim postavke Određeni sati i Ceo dan kada je uključen preklopnik Postavi u usluzi Teams i programu Outlook?  

  • Kada je postavka "Postavi u usluzi Teams" i programu Outlook uključena, sve promene koje izvršite u postavkama Određeni sati i Ceo dan primenjuju se u aplikacijama koje takođe imaju uključeno podešavanje u usluzi Teams i programu Outlook.

Napomena: Ova promena ne utiče na aplikacije u kojima je isključen preklopnik "Postavi u usluzi Teams i Outlook".

Kada prvi put uredite opcije Određeni sati i Ceo dan dok je uključen preklopnik Postavi u usluzi Teams i Outlook, ovo obaveštenje se prikazuje da bi potvrdilo vašu radnju.  

Poruka koja traži da podesite raspored u svim aplikacijama

Zašto ne vidim preklopnik "Podesi u usluzi Teams i programu Outlook"?  

Ako ne vidite preklopnik "Postavi u usluzi Teams i Outlook", verovatno koristite tiho vreme na ličnom/potrošačkom nalogu. Ova funkcija je dostupna samo na poslovnim nalozima.  

Koje aplikacije i uređaji privremeno isključe obaveštenja kada postavim tihi raspored vremena u aplikacijama? 

Kada uključite preklopnik "Podesi u usluzi Teams" i programu Outlook, raspored "Tiho vreme" primenjuje se samo na Outlook i Teams aplikacije na mobilnim uređajima za isti nalog. To obuhvata Outlook i Teams aplikacije na iPhone, iPad ili Apple Watch i Android uređajima.  

 Zašto i dalje vidim prosleđena obaveštenja iz Outlook kalendara tokom perioda bez obaveštenja?  

Obaveštenja Outlook kalendara nastavljaju da se pojavljuju tokom tihog vremena kako ne biste propustili važne događaje. Međutim, obaveštenja o Outlook pošti privremeno su isključena tokom perioda bez obaveštenja ili DND-a.  

Promeni moju fotografiju

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×