Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Besplatnoj usluzi Microsoft Teams se pristupa putem Microsoft naloga. Ako zatvorite taj Microsoft nalog, pored toga što ne možete da se prijavite u Microsoft Teams (besplatno) ili da mu pristupite, više nećete moći da se prijavite u druge Microsoft potrošačke proizvode ili usluge kao što su Outlook.com, OneDrive, Skype, Xbox Live ili Windows.

Pre nego što zatvorite Microsoft nalog, trebalo bi da pratite korake u članku Kako da zatvorite Microsoft nalog da biste se uverili da ništa ne ostavljate za sobom. Takođe možete da izvezete važne Teams podatke, kao što su kontakti i istorija razgovora.

Kada budete spremni, možete da zatvorite Microsoft nalog tako što ćete pratiti ove korake:

  1. Idite na stranicu za zatvaranje Microsoft naloga.

  2. Možda će vam biti zatraženo da se prijavite ili verifikujete lozinku. Uverite se da ste prijavljeni na Microsoft nalog koji želite da zatvorite.

  3. Provesti ćemo vas kroz proces da biste zatvorili nalog.

Napomena: Za iOS korisnike možete da pokrenete i proces zatvaranja naloga iz aplikacije Teams. Dodirnite sliku profila, dodirnite stavku Postavke, a zatim se pomerite nadole i dodirnite stavku Izbriši nalog

Obratite nam se

Za dodatnu pomoć obratite se podršci ili postavite pitanje u Microsoft Teams zajednici.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×