Kliknite na Office 2010 Klikni i pokreni: uvod

Podrška za Office 2010 se uskoro završava

Izvršite nadogradnju na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa bilo kog uređaja i da biste nastavili da dobijate podršku.

Nadogradi odmah

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kliknite na Pokreni nije nova kancelarija „proizvod”. Umesto toga, je novom načinu isporuke i ažuriranja programa koji ste već upoznati sa. Ima punu jezičke podrške i će raditi na 32-bitni i 64-bitnim operativnim sistemima, iako samo 32-bitnu verziju sistema Office 2010 zapravo mogu se pokrenuti na obe platformama. To je optimizovan za kućne korisnike na širokog propusnog opsega (najmanje 1 MB/s).

Evo nekoliko razloga iz kojih treba koristiti uslugu Klikni i pokreni.

  • To je brza. Možete da emitujete Microsoft Office 2010 i upravljati Office programa u manje od 90 sekundi (manje od pet minuta u proseku) ili 10% vreme je potrebno da instalirate Office na MSI-izdanje. U programima i dalje se pokrenuti na vašem računaru i koristite resurse na računaru, umesto „pokrenuto u oblaku”.

  • Pomoću usluge Klikni i pokreni možete uvek jednostavno koristiti najnoviju i najbezbedniju verziju sistema Office. Usluga Klikni i pokreni odmah preuzima najnoviju verziju umesto da odmah morate da preuzimate ispravke, što može značiti još 60 minuta provedenih na internetu. Usluga Klikni i pokreni se takođe vremenom automatski ažurira bez potrebe za preuzimanjem ili instaliranjem ispravki. Usluga Klikni i pokreni se nesmetano ažurira u pozadini.

  • Malog je uticaja i postoji paralelno sa drugim aplikacijama na računaru. Programi koji se instaliraju pomoću usluge Klikni i pokreni virtuelizovani su tako da ne dolazi do neusaglašenosti sa drugim aplikacijama.

  • Programi instalirani pomoću usluge Klikni i pokreni zauzimaju upola manje prostora na disku od programa zasnovanih na MSI-u.

  • Programi instalirani pomoću usluge Klikni i pokreni kompletnije se popravljaju.

Kako funkcioniše usluga Klikni i pokreni?

Programi isporučeni putem usluge Klikni i pokreni izvršavaju se u virtuelnom okruženju aplikacije na računaru. To znači da programi imaju privatne kopije datoteka i postavki i da se sve promene koje izvrše snimaju u virtuelnom okruženju. Rezultat toga je da oni ne mogu da izmene druge aplikacije instalirane na računaru. Uz nekoliko izuzetaka, samo podaci korisnika zapravo prolaze kroz virtuelno okruženje do računara.

Programi usluge Klikni i pokreni takođe podržavaju protok. O tome možete razmišljati na isti način kao o protoku video zapisa. Prvi deo video zapisa možete gledati pre nego što se preuzme cela datoteka. Pomoću usluge Klikni i pokreni možete početi da koristite Office programe pre preuzimanja celog izdanja ili programa, što vam omogućava da radite mnogo brže. Dok je program iz usluge Klikni i pokreni pokrenut, ostali programi se preuzimaju u pozadini. Početni proces instalacije umnogome se razlikuje od onoga na šta ste možda navikli. Utisak pri preuzimanju usluge Office Klikni i pokreni sličniji je preuzimanju velike veb kontrole nego tradicionalnoj instalaciji sistema Office.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×