Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Ako naiđete na probleme sa planiranjem poziva za sastanak na mreži ili konferencijski poziv, obratite se timu podrške. Da biste im pomogli da reše problem, proverite sledeće:

 • Da li problem ima veze sa zakazivanjem sastanaka ili prihvatanjem poziva za sastanke? To pomaže vašem timu za podršku ako možete da izolujete problem kao vezu sa planiranjem ili prihvatanjem poziva za sastanak.

 • Uverite se da svakom učesniku nije blokirano prijem poziva za konferencije (na primer, uverite se da su sve liste blokiranih ili bezbednih pošiljalaca ispravno konfigurisane.

 • Ako možete uspešno da kreirate pozivnice za konferencije, ali ih učesnici ne primaju, učesnici će proveriti da li u fascikli sa neželjenom e-poštom ima poziva.

 • Ako se poziv za konferenciju pošalje učesnicima pomoću različitih verzija programa Lync ili Communicator, uverite se da su učesnici instalirali najnoviju verziju odgovarajućeg programskog dodatka za konferencije.

 • Navedite koju aplikaciju koristite za konferencije (na primer, Lync 2010, Lync Web App ili Lync 2010 Attendee).

 • Uverite se da je vaš telefon ili uređaj optimizovan za konferencije. Lista uređaja koji su optimizovani za Lync dostupna je na Lokaciji Microsoft TechNet na telefonima i uređajima za Microsoft Lync 2010.

 • Navedite koju verziju programa Lync ili Communicator koristite vi i vaši učesnici. Neke novije verzije možda ne podržavaju ili rade na isti način kao starije verzije.

 • Neka učesnici sa svojim timovima podrške potvrde da njihove mreže i nalozi podržavaju konferencije.

 • Ako imate problema sa planiranjem sastanka na mreži ili konferencijskog poziva, prvo pokušajte da se pridružite drugom sastanku na mreži ili konferencijskom pozivu. Ili, ako imate problema sa pridruživanjem, pokušajte da planirate. To pomaže vašem timu za podršku ako možete da izolujete problem kao vezu sa planiranjem ili pridruživanjem.

 • Ako imate problema sa planiranjem, pogledajte da li drugi mogu da planiraju sastanke na mreži i konferencijske pozive. Ako niko ne može da planira konferencije ili da se pridruži, onda je problem verovatno povezan sa mrežnim povezivanjem (na primer, može doći do po povremenog problema ili privremenog prelaska na mrežu).

 • Ako se nalazite u konferenciji sa spoljnim kontaktima, obratite se timu podrške da biste se uverili da je vaš nalog omogućen za poslovnu aplikaciju za glasovnu komunikaciju (EV).

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×