Brzo i lako možete da započete na ovakvom papiru dok ste na mreži.

APA Paper template

Odaberite APA predložak ili predložakza koji se nalazi, ili drugi predložak vezan za koledž i otvorite ga u Word za veb da bi bio vaš.

Savet: Ako ste već u Word za veb, Idite na stavku predlošci povezani sa koledzu tako što ćete otići na Word za vebnovo, a zatim ispod slika predloška kliknite na dugme više na Office.com.
Izaberite stavku „Više informacija na lokaciji Office.com“
Bićete na stranici predlošci za Word. Na listi kategorija izaberite stavku alatke za fakultete.

Dok radite na papiru, verovatno ćete želeti da ga preimenujete i uredite zaglavlje sa sopstvenim glavom. Kada citirate izvore, moraćete da dodate fusnote, a zatim da sastavite listu referenci (bibliografija). Možete i da dodate sadržaj koji se automatski ažurira. Na taj način nećete morati ponovo da kucate brojeve stranica svaki put kada napravite promene koje utiču na prelome stranica.

Rad sa drugima na papiru

Ako radite sa drugima ili čak ako želite samo povratne informacije, možete lako da delite vezu sa papirom. Osobe sa vezom mogu da ostave komentare za vas u dokumentu.

Kada se u Word za veb uređuje više osoba, svako će se videti u dokumentu. Više informacija o tome kako to funkcioniše potražite u članku rad na dokumentu u programu Word za Veb.

Savet: Da biste komunicirali sa svima koji uređuju papir, započnite sesiju ćaskanja pored dokumenta.

Uključivanje verzije sa čvrstim kopijom

Kada završite, odštampajte novine da biste ga uključili. To možete da uradite sa radom u Word za veb. Nema potrebe da ga prvo čuvate (to je već urađeno umesto vas).

Da biste odštampali, pritisnite kombinaciju tastera CTRL + P i sačekajte dijalog štampanje.

Napomena: Ako ne vidite dijalog štampanje, kliknite na vezu za otvaranje PDF verzije papira. Odatle koristite komandu za štampanje u PDF-u.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×