Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da podesite sobe za ćaskanje nadgledanje postavljanjem tema ili filtere, koja vas obaveštavaju o sobe za ćaskanje poruke koje sadrže određene reči i fraze koje vas zanimaju. Jedna od tema feeda "Ego filter," je automatski kreirao Skype za posao neprekidno ćaskanje za hvatanje i obaveštava vas o sve poruke koje sadrže vaše ime.

Tema, prepoznate pomoću Ikona „Feedovi o temama“ikone, možete da:

 • Pomoć da ostanete u toku u oblastima koje ste uključeni ili koje vas interesuju, bez potrebe da pregledate svaku novu poruku koja se objavi u sobama koje pratite.

 • Primenite samo u sobama koje pratite (navedene u prikazu "sobe za ćaskanje" u okviru karticu praćen ).

Kreiranje feeda teme

 1. U Skype za posao glavnom prozoru, na kartici sobe za ćaskanje , kliknite na dugme Dodaj sobu Dodaj sobu > Kreiraj novi Feed teme.

  Kreiranje nove teme feeda

 2. Dajte temu feeda ime.

  Kreiranje obrasca feeda teme

  Napomena: Ako ne možete da dodelite feeda ime teme, traje ime vam je dodeljena termina za pretragu.

 3. Recite Skype za posao čije poruke želite da pratite, unesite ključne reči da biste suzili sadržaj koji želite da nadgledate, a zatim odaberite stavku u redu.

Postoji mnogo mogućnosti dostupne za tema. Možda ćete želeti da kreirate feedove tema za osobe čije komunikacije su vam važne – na primer, kreirate koja koristi vaše gazda ime kao ključnu reč. Takođe možete kreirati feed o temama na kojoj radite koje interesuju kolegama ili koji želite da tražite povratne informacije o. Ili odaberite termin (word ili skraćenica) koji ćete koristiti u porukama koje joj vaše kolege možda ćete želeti da čitate i zatražite da biste podesili feeda za taj termin teme.

Kreiranje i upravljanje njima u programu Skype za posao sobe za ćaskanje

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×