Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Komunikacioni softver Microsoft Lync 2010 Recording Player pruža bogato iskustvo prikazivanja za izlagača koji je kreirao snimak. Pomoću programa Lync Recording Player možete da pristupite audio, video, razmeni trenutnih poruka (IM) razgovorima, deljenju aplikacija, Microsoft PowerPoint prezentacijama, beloj tabli i anketnim delovima Microsoft Lync Online snimaka baš kao što su iskusili tokom Microsoft Lync Online sastanka ili razgovora. Možete i da sakrijete bilo koju od ovih funkcija tako da možete da se fokusirate na druge delove Lync Online snimanja. Pomoću indeksiranje možete da slušate određenog govornika ili da prikažete određeni sadržaj, a možete i da pristupite listi učesnika i preuzmete priloge.

U ovom članku

Pokretanje programa Lync Recording Player

Lync Recording Player možete da otvorite iz programa Microsoft Lync 2010 Recording Manager.

Napomena:  Da biste koristili Lync Recording Player za reprodukovanje snimaka, Lync Online mora biti instaliran.

  1. Otvorite upravljač snimcima programa Lync tako što ćete uraditi nešto od sledećeg:

    • Kliknite na dugme Start, izaberite stavku Svi programi, izaberite stavku Microsoft Lync, a zatim stavku Microsoft Lync 2010 Upravljač snimcima.

    • U glavnom prozoru programa Lync izaberite stavku Alatke, a zatim stavku Upravljač snimcima.

Napomena:  Ako opcija Alatke nije vidljiva, kliknite na strelicu pored dugmeta Opcije (Ikona „Opcije“), a zatim kliknite na traku prikaži menije.

  1. U upravljaču snimcima programa Lync kliknite na snimak, a zatim kliknite na dugme Reprodukuj. Otvara se Lync Recording Player.

Vrh stranice

Korišćenje kontrola za reprodukciju

Prilikom reprodukcije snimka koristite sledeće kontrole da biste kontrolisali reprodukciju ili pristupili različitim delovima snimka:

  • Da biste prikazali ili sakrili listu originalnih učesnika sastanka i priloga koji su bili dostupni tokom sastanka, kliknite na dugme Informacije i prilozi .

  • Da biste otišli na određeni deo deljenog sadržaja ili određenog govornika, kliknite na dugme Deljenje sadržaja i kliknite Microsoft osobe Čitanje da biste prikazali ili sakrili okno indeksa.

  • Da biste se kretali unapred ili unazad kroz snimak, kliknite i prevucite klizač duž dna plejera.

Vrh stranice

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×