Sa koracima za Power automatizovanjeza Microsoft To Do možete da kreirate novi zadatak iz programa Outlook, gmail, Google Calendar, timova, Hipchat, planer ili bilo koje druge usluge koje podržava protok.

Da biste kreirali tok pomoću Microsoft To Do, prijavite se na stavku automatsko automatizovanje sa istim poslovnim ili školskim nalogom koji koristite sa Microsoft To Do. Zatim samo izaberite konektor ili uslugu iz kojih želite da pošaljete obavezu.

Onda imate opciju da izaberete pokretač koji želite da pokrene tok, na primer Kada stigne nova e-poruka. Sada izaberite stavku +Novi korak, a zatim stavku Dodaj radnju. Iz dostupnih radnji izaberite Microsoft To Do-Dodaj to zaduženje. Morate da uđete i u polje „Tema“ da biste dodali naslov obavezi. Zatim izaberite stavku Sačuvaj tok i spremni ste!

Znajte da je moguće koristiti samo Microsoft za izvršavanje sa sistemom automatizovanje sa poslovnim ili školskim nalogom. U ovom trenutku, lični Microsoft nalozi nisu podržani, iako se nadamo da ćemo više tipova naloga ubuduće podržati.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×