Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pristup van mreže vam omogućava da koristite Outlook Web App na laptopu ili Računaru kada niste povezani sa Internetom. Kada omogućite pristup van mreže, Outlook Web App će raditi u režimu rada van mreže, po potrebi u zavisnosti od mrežnu vezu. Kada ste na mreži, Outlook Web App će automatski ažurirati informacija o van mreže. Da biste koristili pristup van mreže, morate barem Internet Explorer 10, Safari 5, Chrome 24 ili Microsoft Edge.

Ovaj članak se odnosi na Outlook Web App koji koristi organizacija koja upravlja serverima e-pošte koji koriste Exchange Server 2013 ili 2010. Ako koristite Microsoft 365 ili Exchange Server 2016, program za e-poštu je Outlook na vebu. Pomoć u vezi sa programom Outlook na vebu potražite u članku Dobijanje pomoći za Outlook na vebu.

Većina zadataka koje možete obaviti na mreži dostupno je kada ste van mreže. Zadaci koje možete obaviti van mreže uključuju, ali nisu ograničeni na sledeće:

 • Čitanje i odgovaranje na poruke.

 • Slanje novih poruka.

 • Prikaz i uređivanje kalendara.

 • Odgovaranje na zahteve za sastanak.

 • Prikaz i uređivanje kontakata.

Ako pokušate da uradite nešto što nije dostupno van mreže, videćete poruku o grešci ili će se ono što radite poništiti. Sve što radite van mreže biće otpremljeno na server kada se ponovo povežete sa mrežom.

 1. Da biste uključili ili isključili Outlook Web App van mreže pristup, izaberite stavku Postavke Ikona „Postavke“ > Opcije > Opšte > Vanmrežne postavke.

 2. Potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Uključi pristup van mreže.

 3. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Kada uključite pristup van mreže u nekim pregledačima, možda ćete videti upozorenje sa porukom da veb lokacija zahteva prostor na disku. Da biste imali najbolje iskustvo van mreže, prihvatite zahtev za prostorom.

Upozorenje: Ne treba da uključujete pristup van mreže na računaru koji delite sa drugima.

 • Pristup van mreže možda neće učiniti svu e-poštu i sve informacije iz kalendara dostupnim van mreže. Neke od dostupnih funkcija i ograničenja su sledeće:

  • Podržani fascikle obuhvataju prijemno poštansko sanduče, radne verzije i sve fascikle prikazane u poslednjih nekoliko dana, najviše 20 fascikle. Ako ste prikazivali više od 20 fascikle u poslednjih nekoliko dana, najnovijih 18 plus prijemnog poštanskog sandučeta i radne verzije će biti dostupne.

  • U svakoj fascikli koja je dostupna van mreže videćete tri dana sadržaja ili 150 stavki, u zavisnosti od toga šta je veće.

  • Prilozi nisu dostupni kada ste van mreže.

  • Informacije iz kalendara će biti ograničeni na prethodni mesec i Sledeća godina.

  • Ne u svim podsetnike kalendara su uključene. Ako ste van mreže za dužeg vremenskog perioda, podsetnike kalendara će prestati sa radom dok radite na mreži i Outlook Web App možete da preuzmete trenutne informacije.

  • Samo će primarni kalendar biti dostupan van mreže.

  • Sve stavke u fascikli „Kontakti“ plus sve osobe kojima često šaljete e-poštu i sve kojima ste nedavno poslali e-poštu.

  • Pristup van mreže ne uključuje arhivirane fascikle, fascikle tima, zadatke ili omiljene lokacije.

  • Ne možete pretraživati ili sortirati stavke u poštanskom sandučetu kada ste van mreže i ugrađeni filteri neće funkcionisati kada ste van mreže.

 • Morate omogućiti pristup van mreže na svakom računaru za koji želite da bude u mogućnosti da koristi Outlook Web App kada nije povezan sa mrežom.

 • Pristup van mreže za Outlook Web App dizajniran je za prenosive računare kao što su laptopovi i notebook računari. On se ne može omogućiti u pregledačima na manjim uređajima kao što su tablet računari i pametni telefoni.

 • Veb pregledač određuje gde će se na računaru uskladištiti vanmrežne informacije i koliko prostora mogu da zauzimaju. Ako se vanmrežne informacije ne uklapaju u prostor koji je odvojen za to, možda ćete biti upitani da ga povećate. Ako nije moguće povećati prostor, manja količina informacija će biti dostupna kada budete van mreže.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×