Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

SharePoint fascikle i biblioteke dizajnirane su za organizovanje datoteka i dokumenata. Međutim, trenutno ne postoji način da kopirate ili premeštate datoteke direktno iz biblioteke u biblioteku, a u ranijim verzijama programa SharePoint, ako premestite datoteku u fasciklu, teško je vratiti se nazad. Korišćenje sinhronizacije može da pojednostavi kopiranje ili premeštanje datoteka između fascikli, biblioteka ili čak sajtova.

Oprez: Korišćenje sinhronizacije i kopiranja između biblioteka ne čuva uvek istoriju datoteke. Ako premestite datoteku unutar biblioteke, istorija bi trebalo da je prati ako koristite verziju. Međutim, sinhronizovana kopija neće imati verziju. Ako premestite datoteku u drugu biblioteku, preuzeta je samo najnovija verzija.

Sinhronizovanje i premeštanje ili kopiranje datoteke

Ovaj proces premešta ili kopira datoteke na radnoj površini između dve sinhronizovane fascikle. Možete da izaberete neke datoteke i fascikle (mešovito je u redu) da biste kopirali ili premestili.

  1. Otvorite biblioteku dokumenata iz koje želite da premestite ili kopirate datoteke.

  2. Pretvorite numerisane korake u listu sa znakovima za nabrajanje tako što ćete postaviti kursor iza oznake koraci. U nadzoru atributa spustite listu klasa, a zatim izaberite stavku znak za nabrajanje.

Ova rečenica uvodi listu sa znakovima za nabrajanje.

  • 1. stavka liste

  • Dodajte još jednu stavku liste tako što ćete postaviti kursor ispred oznake /stavkaListe, a zatim pritisnuti taster Enter.

  • Pretvorite listu sa znakovima za nabrajanje u numerisanu listu tako što ćete postaviti kursor iza oznake lista. U nadzoru atributa spustite listu klasa, a zatim izaberite stavku uređeno.

Izaberite stavke Tabela > Umetni da biste kreirali tabelu sa zaglavljem.

Red tabele

Red tabele

Red tabele

Red tabele

Evo obaveštenja „Savet“.

Savet: Korisnici vole savete. Kad god možete da date neki dobar savet, navedite ga.

Naslov drugog nivoa

Da biste kreirali naslov drugog nivoa, dodajte oznaku odeljci iza oznake /sadržaj nadređenog odeljka, a zatim dodajte oznaku odeljak unutar te oznake odeljci.

Da biste dodali još jedan nivo naslova istog nivoa, dodajte oznaku odeljak iza poslednje oznake /odeljak.

Želite još pomfrita uz to?

Ovde možete dodati druge načine da biste zadovoljili svoju nameru (za 80% ljudi, ali ne i za dugački rep i slučajeve ivice).

  1. 1. korak.

  2. 2. korak.

Možete i da umetnete dodatne korake koje biste voleli da imate. Ako se ti koraci koje biste voleli da imate odnose na zasebne namere, samo ih povežite sa člancima o tim namerama.

Možete i da rešite ključne, uobičajene greške koje sputavaju čitaoce da uspu u svojoj nameri.

Ako je potrebno, možete dodati tabelu. Ali prvo se uverite da se sve informacije u tabeli poklapaju sa korisnikovom namerom.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×