Korišćenje sistema Microsoft za izvršavanje sa aplikacijom Cortana

Sa integrišem integracijom u aplikaciji Cortana, to je lakše nego ikad biti na vrhu najvažnijih zadataka svakog dana. Samo dodajte Outlook ili Microsoft 365 nalog kao povezanu uslugu Cortana i moći ćete da koristite Cortana da biste dodali opomene i zadatke na liste u Microsoft To Do. 

Snimak ekrana koji prikazuje aplikaciju Cortana i Microsoft to-do Open u operativnom sistemu Windows 10. Mleko je dodato na listu namirnica pomoću aplikacije Cortana i dostupno je na listi namirnica u usluzi Microsoft to-do

Kako da dodam Outlook ili Microsoft 365 nalog u Cortana?

 1. Na RAČUNARU izaberite Cortana > notebook > Upravljajte veštinama > povezanim uslugama ,  
  ili u aplikaciji Cortana mob (verzija 3,0 ili iznad) izaberite Cortana>Settings>povezanim uslugama

 2. Izaberite tip naloga:

  1. Ako koristite lični Microsoft nalog: izaberite stavku Outlook

  2. Ako koristite poslovni nalog: izaberite Office 365 (Napomena: ova opcija je trenutno dostupna samo za PC.) 

 3. Povežite se i podsetnici i liste u aplikaciji Cortana, Microsoft To Do i Outlook će početi da se sinhronizuju. 

Snimak ekrana sa aplikacijom Cortana Open u operativnom sistemu Windows 10 i otvorenim meni povezanim uslugama.

Ako već imate Outlook ili Microsoft 365 podesili kao povezanu uslugu u aplikaciji Cortana, pokrenite sinhronizaciju tako što ćete ispokuљati jednu od ovih radnji sa Windows računara (verzija 1803 ili iznad):

 1. Podsetnici: Cortana > notebook > Organizer > podsetnike ili

 2. Liste: Cortana > notebook > Organizer > liste

Zatim se prijavite u aplikaciju Microsoft To Do ili u Outlook sa istim ličnim ili poslovnim nalogom koji ste ranije koristili prilikom podešavanja povezanih usluga u aplikaciji Cortana. Sve podsetnike i liste sada će se sinhronizovati u aplikaciji Cortana, Microsoft To Do i Outlook.

Napomena: integracija u aplikaciji Cortana je dostupna samo na engleskom i u sledećim regionima – Australija, Indija, sad i UK. Ako želite da pristupite iz drugog regiona, možete da promenite postavke jezika i regiona. 

Saveti i rešavanje problema

Dok neprekidno radimo na poboljšanju i produbljivanje aplikacije Cortana, svesni smo nekih trenutnih ograničenja:

 • Najbolje funkcioniše kada isključite Wunderlist iz aplikacije Cortana.

 • Pokušajte ponovo da prekinete vezu i podesite Outlook ili Microsoft 365 povezanu uslugu ako se podsetnici i liste ne sinhronizuju u aplikaciji Cortana, Microsoft To Do i Outlook, čak i posle izvršavanja gorenavedenih koraka.

 • Podsetnici zasnovani na lokaciji mogu se kreirati samo u aplikaciji Cortana, dok možete da ih prikažete u Microsoft To Do aplikaciji.

 • Prilozi dodati pomoću aplikacije Cortana su dostupni samo u aplikaciji Cortana (nije sinhronizovano sa Microsoft To Do )

 • Lista koja se deli između više osoba u aplikaciji Microsoft To Do pojaviće se u aplikaciji Cortana za osobu koja je deljena. Svi članovi liste i dalje mogu da pristupe listi u Microsoft To Do.

 • Možda ćete videti duplirana obaveštenja za jedan podsetnik – iz aplikacije Cortana,Microsoft To Do i Outlook aplikacija na Windows 10 RAČUNARU ili iOS telefonu. Saznajte kako da promenite postavke obaveštenja u operativnom sistemu Windows 10.

 • Možda ćete videti aplikaciju opomene na iPhone okidaиu za postavljanje podsetnika u aplikaciji Cortana. Ovo se obično dešava ako je na postavkama uključena opomena "podsetnik" > lozinkama i nalozima > Outlook. Isključite sinhronizaciju podsetnika da biste sprečili aplikaciju za podsetnik iz aplikacije Cortana podsetnici.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×