Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Stilovi štede vreme i pomažu da dokumenti dobro izgledaju. Kad koristite stilove za kreiranje dokumenta, možete promeniti izgled celog dokumenta u samo nekoliko klikova tasterom miša.

Stil je skup karakteristika, kao što su ime fonta, veličina, boja, poravnanje pasusa, prored, ivice i senčenje.

Na primer, u okviru Početak > Stilovi, izaberite stil Naslov 1 da biste jednim klikom miša promenili tekst u Segoe UI veličine 18 tačaka. Ne morate da pamtite font, veličinu ili prored pasusa, već samo izaberite stavku Heading 1 kad god želite isti stil naslova.

Word za veb su koordinisani da rade zajedno, baš kao u Word aplikaciji za računare. Brzo primenite bilo koji stil sa liste Početak > Stilovi samo jednim klikom

galerija stilova programa word online

Napomena: Ne možete da dodajete nove stilove niti uređujete ugrađene stilove u programu Word za veb kao što to možete u Word aplikaciji za računare.

Ako imate aplikaciju za Word, koristite komandu Otvori u aplikaciji za računare da biste otvorili dokument i koristili ga za kreiranje i uređivanje stilova.

Komanda "Otvori u aplikaciji za stone računare"

Ako nemate licencu, Word isprobajte ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office.

Word za veb radi bez poteškoća sa programima Word i drugim Office programima za računare, a mi ga ažuriramo na osnovu unosa kao što je vaš. Za objave o najnovijim funkcijama posetite Microsoft Word blog.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×