Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Da biste pomogli u vezi sa problemima na koje možete naići prilikom instaliranja usluge Microsoft 365 zbog sporih brzina ili nepouzdanih veza, kao prvi korak preuzmite alatku "Pomoćnik za podršku i oporavak" . (Informacije o ovoj alatki potražite ovde.)

Koraci za ručno instaliranje sistema Office

Ako Microsoft pomoćnik za podršku i oporavak, pratite dolenavedene korake koji su specifični za vaš plan. Morate biti povezani sa internetom da biste preuzeli ovu datoteku instalacionog programa, ali kada to uradite, možete da instalirate Microsoft 365 van mreže na računaru kada vam to odgovara.

Dolenavedeni koraci se razlikuju ako je Microsoft 365 proizvod deo plana Office za kuću ili Office za preduzeća, tako da morate da izaberete odgovarajuću karticu za svoj proizvod.

Savet: Ako ste kupili Office putem pogodnosti preduzeća, pogledajte stranicu Microsoft 365 kroz Program popusta za klijente kompanije Microsoft.Microsoft 365Microsoft 365 

Microsoft 365 za kuću

Ako je Microsoft 365 proizvod jedan od sledećih proizvoda, imate Microsoft 365za kućniproizvod. To može biti pretplata ili jednokratna kupovina usluge Microsoft 365 ili pojedinačna Microsoft 365 Microsoft aplikacija. Ovi proizvodi su obično povezani sa ličnim Microsoft nalogom.

Microsoft 365 pretplate: Sledeći proizvodi uključuju potpuno instalirane Microsoft 365 aplikacije.

  Microsoft 365 Family
  Microsoft 365 Personal

Office 2021, Verzije Office 2019, Office 2016, or Office 2013 dostupne kao jednokratna kupovina: Sledeći proizvodi obuhvataju potpuno instalirane Office aplikacije.

  Office Home & Student
  Office Home & Business
  Office Professional

Samostalne aplikacije Office 2021, Office 2019, 2016 ili 2013 dostupne kao jednokratne kupovine

  Word
  Excel
  PowerPoint
  OneNote*
  Outlook
  Access
  Publisher
  Project
  Visio

Savet: *Verzija programa za računare OneNotedostupna je samo u verzijama Microsoft 365, 2021, 2016 i 2013. UOffice 2019, OneNote za Windows 10 je podrazumevano OneNote iskustvo. Pročitajte Najčešća pitanja.

Microsoft 365 za preduzeća

Ako je vaš Microsoft 365 proizvod jedan od sledećih, imate Microsoft 365 proizvod za poslovnuupotrebu. Ovi proizvodi su obično povezani sa poslovnim ili školskim nalogom, a vaša Microsoft 365licenca (ako je vaša pretplata ima) došla je od organizacije u kojoj radite ili idete u školu.  

Microsoft 365 Pretplate: Sledeći proizvodi uključuju potpuno instalirane Microsoft 365 aplikacije.

  Microsoft 365 Apps za manje firme
  Microsoft 365 Business Standard

  Office 365 A5

  Microsoft 365 Apps za velika preduzeća
  Office 365 Enterprise E3
  Office 365 Enterprise E4
  Office 365 Enterprise E5

  Microsoft 365 Business Standard (neprofitne organizacije)
  Office 365 Nonprofit E3
  Office 365 Nonprofit E5

  Office 365 U.S. Government zajednica G3
  Office 365 U.S. Government zajednica G5

  Project Online Professional
  Project Online Premium

  Visio Online Plan 2

Microsoft 365Pretplate bez kompletnih, instaliranih Office aplikacija:

Savet: Uz ove pretplate na Microsoft 365, ne postoje aplikacije za računare za preuzimanje i instaliranje, ali u većini slučajeva i dalje možete da pristupate verzijama Office aplikacija na mreži i koristite ih u veb pregledaču. Pogledajte članak Besplatni Office na vebu.

  Microsoft 365 Business Basic
  Office 365 Enterprise E1
  Office 365 A1
  Microsoft 365 Business Basic (neprofitne organizacije)
  Office 365 Nonprofit E1
  Office 365 U.S. Government G1
  Project Online Essentials
  Visio Online Plan 1

Verzije količinskih licenci Office LTSC 2021, Office 2019, Office 2016 ili Office 2013

  Office Professional Plus

Izaberite svoj plan

1. korak: Preuzimanje vanmrežnog instalacionog programa sa portala za nalog

 1. Da biste preuzeli vanmrežni instalacioni program, idite na stranicu www.office.com/myaccount. Ako već niste prijavljeni pomoću naloga Microsoft nalog povezan sa vašom kopijiMicrosoft 365 iliMicrosoft 365 uradite to sada. Ako ste prijavljeni pomoću drugog naloga, odjavite se sa njega, a zatim se ponovo prijavite pomoću odgovarajućeg naloga Microsoft nalog.

  Napomena: Nemojte da pratite ova uputstva ako pokušavate da instalirate Microsoft 365 koje ste dobili od posla ili škole i već ste prijavljeni pomoću svog naloga za poslovni ili školski nalog. Umesto toga iznad izaberite karticu Office za preduzeća.

 2. Izaberite stavku Instaliranje sistema Office. Ako imate pretplatu naMicrosoft 365, moraćete i da izaberete stavku Instaliranje sistema Office > na stranici Instalacije.

 3. U prozoru „Preuzimanje i instaliranje“ izaberite Druge opcije.

 4. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Preuzmi vanmrežni instalacioni program i izaberite jezik na kojem želiteMicrosoft 365 aplikacije. Izaberite stavku Preuzimanje.

 5. Kada vam to bude traženo, u dnu prozora pregledača izaberite stavku Sačuvajte (u pregledaču Edge), Otvorite (u pregledaču Internet Explorer), Otvorite kad se završi (u pregledaču Chrome) ili Sačuvaj datoteku (u pregledaču Firefox). Počeće će preuzimanje datoteke na vaš PC.

 6. Kada se preuzimanje završi, otvorite istraživač datoteka. Ova disk jedinica sadrži Microsoft 365 instalacione datoteke. Ako ne vidite novu disk jedinicu, pronađite datoteku slike koju ste preuzeli i kliknite dvaput na nju. Nova disk jedinica bi trebalo da se pojavi u vašem direktorijumu.

  Napomena: Ako već imate disk jedinicu sa oznakom (D:), Microsoft 365 pravi virtuelnu disk jedinicu koristeći sledeće slobodno slovo, što bi bilo (E:) (kao što je prikazano u sledećem koraku ispod).

  Sačuvajte sliku: Možete i da odaberete da sačuvate kopiju ove virtuelne disk jedinice na fleš disku ili kompakt disku za kasniju upotrebu.

2. korak: Instaliranje sistema Office

 1. Izaberite fasciklu Microsoft 365 virtuelnoj disk jedinici, a zatim kliknite dvaput na Setup32.exe da biste instalirali 32-bitnu verziju programa Microsoft 365 ili Setup64.exe da biste instalirali 64-bitnu verziju da biste započeli vanmrežnu instalaciju. Ako niste sigurni koja verzija vam odgovara, pogledajte članak Izbor 64-bitne ili 32-bitne verzije sistema Office.

  Izaberite virtuelnu disk jedinicu koja može imati oznaku „D“ ili sledeće dostupno slovo

  Kada vidite poruku Sve je spremno, možete da pristupite Microsoft 365 aplikacijama.

 2. Kada se Microsoft 365 instalacija dovrši, morate da aktivirate Microsoft 365. Proverite da li ste povezani sa internetom i otvorite bilo koju Office aplikaciju, kao što je Word ili Excel.

  U većini slučajeva, Office se aktivira kada pokrenete neku aplikaciju i pristanete na uslove licenciranja klikom na dugme Prihvati. Ako vam je potrebna pomoć oko aktivacije, pogledajte članak Aktiviranje sistema Office.

 3. Kada aktivirate Office i pre nego što počnete da ga koristite, uverite se da imate najnoviju ispravku.

  U bilo kojoj Microsoft 365, na primer Word otvorite novi ili postojeći dokument, a zatim izaberite stavku Datoteka >nalog.

  U okviru padajuće liste Opcije ažuriranja izaberite stavku Ažuriraj odmah.

  Izaberite stavku „Ažuriraj odmah“ sa padajuće liste „Opcije ažuriranja“

Ako imateMicrosoft 365 za preduzeća, možete da koristite alatku za primenu programskog paketa Microsoft 365 (ODT) da biste preuzeli i instalirali Microsoft 365 ili Microsoft 365 mreže. Ta alatka je dizajnirana za poslovna okruženja i pokreće se sa komandne linije, tako da su koraci složeniji – ali će i dalje funkcionisati za instalaciju na jednom uređaju.

Morate imati dodeljenu licencuMicrosoft 365 iliMicrosoft 365 da biste instalirali i aktiviraliMicrosoft 365 aplikacije. Da biste proverili da li ga imate, pogledajte članak Koji Microsoft 365 poslovni proizvod ili licencu imam?

1. korak – Preuzimanje i instaliranje alatke za primenu programskog paketa Office

 1. Kreirajte fasciklu na čvrstom disku i imenujte je ODT. U ovom primeru ćemo je kreirati na disk jedinici c:\ na sledeći način: c:\ODT.

 2. Preuzmite alatku Microsoft 365 za primenu sa lokacije Microsoft Download Center. Izaberite stavku Sačuvaj kao i sačuvajte je u fascikli „Preuzimanja“.

 3. U fascikli za preuzimanja kliknite dvaput na exe datoteku Alatka za primenu programskog paketa Office da biste je instalirali.

 4. Ako vidite odziv kontrole korisničkog naloga koji vas pita Želite li da dozvolite ovoj aplikaciji da vrši promene na uređaju?, kliknite na dugme Da.

 5. Prihvatite uslove licenciranja za Microsoft softver, a zatim kliknite na dugme Nastavi.

 6. U dijalogu Pronalaženje fascikle izaberite fasciklu ODT koju ste prethodno kreirali, a zatim kliknite na dugme U redu.

2. korak – Preuzimanje i instaliranje sistema Office

Dolenavedena padajuća lista sadrži detaljne korake koji pokazuju kako da preuzmete i instalirate 32-bitnu ili 64-bitnu verziju programa Microsoft 365 Apps za velika preduzeća ili Microsoft 365 Apps za manje firme.

Ako imate planMicrosoft 365 Apps za manje firme ili Microsoft 365 Business Standard , morate da preuzmete Microsoft 365 Apps za manje firme verziju. Za sve ostale planove, preuzmite Microsoft 365 Apps za velika preduzeća verziju. Pogledajte sledeće ako niste sigurni koju verziju treba da instalirate:

1. korak: Instaliranje 32-bitne verzije Microsoft 365 Apps za velika preduzeća

 1. Otvorite Beležnicu na računaru.

 2. Kopirajte i nalepite sledeće u praznu tekstualnu datoteku u Beležnici:

  <Configuration>
   <Add OfficeClientEdition="32">
    <Product ID="O365ProPlusRetail">
     <Language ID="en-us" />
    </Product>
   </Add> 
  </Configuration>
  

  Napomena: <ID jezika> u gorenavedenom kodu predstavlja verziju na engleskom jeziku „en-us“. Ako želite da preuzmete Office na drugom jeziku, morate da promenite to što se nalazi pod znacima navoda. Ako niste sigurni šta je to, koristite URL za ovu temu da biste videli ID svog jezika, na primer „support.office.com/<ovo je ID vašeg jezika>/članak". U tekstu koji ste upravo kopirali zamenite „en-us“ u ovom redu, <ID jezika=„ID vašeg jezika“ />.

 3. Sačuvajte datoteku kao installOfficeProPlus32.xml u fascikli ODT.

 4. Kliknite na dugme Start, otkucajte run, a zatim izaberite aplikaciju za računare Pokreni da biste je otvorili.

 5. U dijalogu „Pokreni“, otkucajte sledeći tekst tačno onako kako je prikazan ispod.

  • c:\odt\setup.exe /download installOfficeProPlus32.xml

  Kliknite na dugme U redu.

 6. Ako vidite odziv kontrole korisničkog naloga koji vas pita Želite li da dozvolite ovoj aplikaciji da vrši promene na uređaju?, kliknite na dugme Da.

 7. Trebalo bi da se pojavi prazan dijalog sa putanjom c:\ODT\setup.exe na naslovnoj traci. Trebalo bi da počne preuzimanje Office instalacionih datoteka u ODT fasciklu na računaru.

  Preuzimanje može potrajati malo duže i može izgledati kao da se ništa ne događa dok se datoteke preuzimaju. Znaćete da je instalacija dovršena kada se dijalog zatvori sam od sebe i pojavi se nova fascikla koja se zove Office u fascikli „ODT“ koju ste prethodno kreirali.

  Kada se završi preuzimanje datoteka, ponovo otvorite dijalog Pokreni. Ovog puta otkucajte sledeće.

  • c:\odt\setup.exe /configure installOfficeProPlus32.xml

  Kliknite na dugme U redu.

 8. Ako vidite odziv kontrole korisničkog naloga koji vas pita Želite li da dozvolite ovoj aplikaciji da vrši promene na uređaju?, kliknite na dugme Da.

  Instalacija bi trebalo da počne.

2. korak: Aktivacija i ažuriranje sistema Office

 1. Kada se Office instalacija dovrši, morate da aktivirate Office. Proverite da li ste povezani sa internetom i otvorite bilo koju Office aplikaciju, kao što je Word ili Excel.

 2. Zatim otvorite postojeći dokument ili napravite novi dokument i izaberite stavke Datoteka > Nalog. Office bi trebalo automatski da se aktivira.

 3. Kada aktivirate Office i pre nego što počnete da ga koristite, uverite se da imate najnovije ispravke. U istom dokumentu, izaberite stavku Opcije ažuriranja i u polju padajuće liste, izaberite stavke Ažurirajte odmah.

  Izaberite stavku „Ažuriraj odmah“ sa padajuće liste „Opcije ažuriranja“

  Ako se ništa ne desi, zatvorite aplikaciju i ponovite 2. i 3. korak da biste ažurirali Office na stranici „Nalog“.

Ostavite komentar

Da li su ovi koraci bili korisni? Ako jesu, javite nam na dnu ove teme. Ako nisu, a i dalje imate problema sa instaliranjem sistema Office, recite nam šta ste pokušali da uradite i sa čim ste imali problema. Povratne informacije koristimo da bismo još jednom proverili korake i pružili dodatne informacije.

1. korak: Instaliranje 64-bitne verzije Microsoft 365 Apps za velika preduzeća

 1. Otvorite Beležnicu na računaru.

 2. Kopirajte i nalepite sledeće u praznu tekstualnu datoteku u Beležnici:

  <Configuration>
   <Add OfficeClientEdition="64">
    <Product ID="O365ProPlusRetail">
     <Language ID="en-us" />
    </Product>
   </Add> 
  </Configuration>
  

  Napomena: <ID jezika> u gorenavedenom kodu predstavlja verziju na engleskom jeziku „en-us“. Ako želite da preuzmete Office na drugom jeziku, morate da promenite to što se nalazi pod znacima navoda. Ako niste sigurni šta je to, koristite URL za ovu temu da biste videli ID svog jezika, na primer „support.office.com/<ovo je ID vašeg jezika>/članak". U tekstu koji ste upravo kopirali zamenite „en-us“ u ovom redu, <ID jezika=„ID vašeg jezika“ />.

 3. Sačuvajte datoteku kao installOfficeProPlus64.xml u fascikli ODT.

 4. Kliknite na dugme Start, otkucajte run, a zatim izaberite aplikaciju za računare Pokreni da biste je otvorili.

 5. U dijalogu „Pokreni“, otkucajte sledeći tekst tačno onako kako je prikazan ispod.

  • c:\odt\setup.exe /download installOfficeProPlus64.xml

  Kliknite na dugme U redu.

 6. Ako vidite odziv kontrole korisničkog naloga koji vas pita Želite li da dozvolite ovoj aplikaciji da vrši promene na uređaju?, kliknite na dugme Da.

 7. Trebalo bi da se pojavi prazan dijalog sa putanjom c:\ODT\setup.exe na naslovnoj traci. Trebalo bi da počne preuzimanje Office instalacionih datoteka u ODT fasciklu na računaru.

  Preuzimanje može potrajati malo duže i može izgledati kao da se ništa ne događa dok se datoteke preuzimaju. Znaćete da je instalacija dovršena kada se dijalog zatvori sam od sebe i pojavi se nova fascikla koja se zove Office u fascikli „ODT“ koju ste prethodno kreirali.

  Kada se završi preuzimanje datoteka, ponovo otvorite dijalog Pokreni. Ovog puta otkucajte sledeće.

  • c:\odt\setup.exe /configure installOfficeProPlus64.xml

  Kliknite na dugme U redu.

 8. Ako vidite odziv kontrole korisničkog naloga koji vas pita Želite li da dozvolite ovoj aplikaciji da vrši promene na uređaju?, kliknite na dugme Da.

 9. Instalacija bi trebalo da počne.

2. korak: Aktivacija i ažuriranje sistema Office

 1. Kada se Office instalacija dovrši, morate da aktivirate Office. Proverite da li ste povezani sa internetom i otvorite bilo koju Office aplikaciju, kao što je Word ili Excel.

 2. Zatim otvorite postojeći dokument ili napravite novi dokument i izaberite stavke Datoteka > Nalog. Office bi trebalo automatski da se aktivira.

 3. Kada aktivirate Office i pre nego što počnete da ga koristite, uverite se da imate najnovije ispravke. U istom dokumentu, izaberite stavku Opcije ažuriranja i u polju padajuće liste, izaberite stavke Ažurirajte odmah.

  Izaberite stavku „Ažuriraj odmah“ sa padajuće liste „Opcije ažuriranja“

  Ako se ništa ne desi, zatvorite aplikaciju i ponovite 2. i 3. korak da biste ažurirali Office na stranici „Nalog“.

Ostavite komentar

Da li su ovi koraci bili korisni? Ako jesu, javite nam na dnu ove teme. Ako nisu, a i dalje imate problema sa instaliranjem sistema Office, recite nam šta ste pokušali da uradite i sa čim ste imali problema. Povratne informacije koristimo da bismo još jednom proverili korake i pružili dodatne informacije.

1. korak: Instaliranje 32-bitne verzije Microsoft 365 Apps za manje firme

 1. Otvorite Beležnicu na računaru.

 2. Kopirajte i nalepite sledeće u praznu tekstualnu datoteku u Beležnici:

  <Configuration>
   <Add OfficeClientEdition="32">
    <Product ID="O365BusinessRetail">
     <Language ID="en-us" />
    </Product>
   </Add> 
  </Configuration>
  

  Napomena: <ID jezika> u gorenavedenom kodu predstavlja verziju na engleskom jeziku „en-us“. Ako želite da preuzmete Office na drugom jeziku, morate da promenite to što se nalazi pod znacima navoda. Ako niste sigurni šta je to, koristite URL za ovu temu da biste videli ID svog jezika, na primer „support.office.com/<ovo je ID vašeg jezika>/članak". U tekstu koji ste upravo kopirali zamenite „en-us“ u ovom redu, <ID jezika=„ID vašeg jezika“ />.

 3. Sačuvajte datoteku kao installOfficeBusRet32.xml u fascikli ODT.

 4. Kliknite na dugme Start, otkucajte run, a zatim izaberite aplikaciju za računare Pokreni da biste je otvorili.

 5. U dijalogu „Pokreni“, otkucajte sledeći tekst tačno onako kako je prikazan ispod.

  • c:\odt\setup.exe /download installOfficeBusRet32.xml

  Kliknite na dugme U redu.

 6. Ako vidite odziv kontrole korisničkog naloga koji vas pita Želite li da dozvolite ovoj aplikaciji da vrši promene na uređaju?, kliknite na dugme U redu.

 7. Trebalo bi da se pojavi prazan dijalog sa putanjom c:\ODT\setup.exe na naslovnoj traci. Trebalo bi da počne preuzimanje Office instalacionih datoteka u ODT fasciklu na računaru.

  Preuzimanje može potrajati malo duže i može izgledati kao da se ništa ne događa dok se datoteke preuzimaju. Znaćete da je instalacija dovršena kada se dijalog zatvori sam od sebe i pojavi se nova fascikla koja se zove Office u fascikli „ODT“ koju ste prethodno kreirali.

  Kada se završi preuzimanje datoteka, ponovo otvorite dijalog Pokreni. Ovog puta otkucajte sledeće.

  • c:\odt\setup.exe /configure installOfficeBusRet32.xml

  Kliknite na dugme U redu.

 8. Ako vidite odziv kontrole korisničkog naloga koji vas pita Želite li da dozvolite ovoj aplikaciji da vrši promene na uređaju?, kliknite na dugme U redu.

 9. Instalacija bi trebalo da počne.

2. korak: Aktivacija i ažuriranje sistema Office

 1. Kada se Office instalacija dovrši, morate da aktivirate Office. Proverite da li ste povezani sa internetom i otvorite bilo koju Office aplikaciju, kao što je Word ili Excel.

 2. Zatim otvorite postojeći dokument ili napravite novi dokument i izaberite stavke Datoteka > Nalog. Office bi trebalo automatski da se aktivira.

 3. Kada aktivirate Office i pre nego što počnete da ga koristite, uverite se da imate najnovije ispravke. U istom dokumentu, izaberite stavku Opcije ažuriranja i u polju padajuće liste, izaberite stavke Ažurirajte odmah.

  Izaberite stavku „Ažuriraj odmah“ sa padajuće liste „Opcije ažuriranja“

  Ako se ništa ne desi, zatvorite aplikaciju i ponovite 2. i 3. korak da biste ažurirali Office na stranici „Nalog“.

Ostavite komentar

Da li su ovi koraci bili korisni? Ako jesu, javite nam na dnu ove teme. Ako nisu, a i dalje imate problema sa instaliranjem sistema Office, recite nam šta ste pokušali da uradite i sa čim ste imali problema. Povratne informacije koristimo da bismo još jednom proverili korake i pružili dodatne informacije.

1. korak: Instaliranje 64-bitne verzije Microsoft 365 Apps za manje firme

 1. Otvorite Beležnicu na računaru.

 2. Kopirajte i nalepite sledeće u praznu tekstualnu datoteku u Beležnici:

  <Configuration>
   <Add OfficeClientEdition="64">
    <Product ID="O365BusinessRetail">
     <Language ID="en-us" />
    </Product>
   </Add> 
  </Configuration>
  

  Napomena: <ID jezika> u gorenavedenom kodu predstavlja verziju na engleskom jeziku „en-us“. Ako želite da preuzmete Office na drugom jeziku, morate da promenite to što se nalazi pod znacima navoda. Ako niste sigurni šta je to, koristite URL za ovu temu da biste videli ID svog jezika, na primer „support.office.com/<ovo je ID vašeg jezika>/članak". U tekstu koji ste upravo kopirali zamenite „en-us“ u ovom redu, <ID jezika=„ID vašeg jezika“ />.

 3. Sačuvajte datoteku kao installOfficeBusRet64.xml u fascikli ODT.

 4. Kliknite na dugme Start, otkucajte run, a zatim izaberite aplikaciju za računare Pokreni da biste je otvorili.

 5. U dijalogu „Pokreni“, otkucajte sledeći tekst tačno onako kako je prikazan ispod.

  • c:\odt\setup.exe /download installOfficeBusRet64.xml

  Kliknite na dugme U redu.

 6. Ako vidite odziv kontrole korisničkog naloga koji vas pita Želite li da dozvolite ovoj aplikaciji da vrši promene na uređaju?, kliknite na dugme Da.

 7. Trebalo bi da se pojavi prazan dijalog sa putanjom c:\ODT\setup.exe na naslovnoj traci. Trebalo bi da počne preuzimanje Office instalacionih datoteka u ODT fasciklu na računaru.

  Preuzimanje može potrajati malo duže i može izgledati kao da se ništa ne događa dok se datoteke preuzimaju. Znaćete da je instalacija dovršena kada se dijalog zatvori sam od sebe i pojavi se nova fascikla koja se zove Office u fascikli „ODT“ koju ste prethodno kreirali.

  Kada se završi preuzimanje datoteka, ponovo otvorite dijalog Pokreni. Ovog puta otkucajte sledeće.

  • c:\odt\setup.exe /configure installOfficeBusRet64.xml

  Kliknite na dugme U redu.

 8. Ako vidite odziv kontrole korisničkog naloga koji vas pita Želite li da dozvolite ovoj aplikaciji da vrši promene na uređaju?, kliknite na dugme Da.

 9. Instalacija bi trebalo da počne.

2. korak: Aktivacija i ažuriranje sistema Office

 1. Kada se Office instalacija dovrši, morate da aktivirate Office. Proverite da li ste povezani sa internetom i otvorite bilo koju Office aplikaciju, kao što je Word ili Excel.

 2. Zatim otvorite postojeći dokument ili napravite novi dokument i izaberite stavke Datoteka > Nalog. Office bi trebalo automatski da se aktivira.

 3. Kada aktivirate Office i pre nego što počnete da ga koristite, uverite se da imate najnovije ispravke. U istom dokumentu, izaberite stavku Opcije ažuriranja i u polju padajuće liste, izaberite stavke Ažurirajte odmah.

  Izaberite stavku „Ažuriraj odmah“ sa padajuće liste „Opcije ažuriranja“

  Ako se ništa ne desi, zatvorite aplikaciju i ponovite 2. i 3. korak da biste ažurirali Office na stranici „Nalog“.

Ostavite komentar

Da li su ovi koraci bili korisni? Ako jesu, javite nam na dnu ove teme. Ako nisu, a i dalje imate problema sa instaliranjem sistema Office, recite nam šta ste pokušali da uradite i sa čim ste imali problema. Povratne informacije koristimo da bismo još jednom proverili korake i pružili dodatne informacije.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×