Sign in with Microsoft
Sign in or create an account.

Kada se pridružite sastanku Lync možete da odlučite koji tip zvuka ćete koristiti i u zavisnosti od izbora, imaćete različite opcije i audio kontrole.

Ako koristite zvuk računara (mikrofon i zvučnike), zadržite pokazivač iznad ikone telefona/mikrofona u sastanku da biste pristupili kontrolama:

Snimak ekrana audio opcija

  • Kliknite na dugme Privremeno isključi ton ako ne pričate.

  • Da biste stavili poziv na čekanje, kliknite na dugme Stavi poziv na čekanje.

  • Da biste promenili audio uređaj, izaberite karticu Uređaji i izaberite željeni uređaj.

  • Da biste preneli poziv nekoj osobi, kliknite na karticu Prenos poziva i izaberite kontakt kojem želite da prenesete poziv.

  • Koristite karticu Tastatura telefona da biste uspostavili interakciju sa sistemima telefona, kao što je unošenje koda kada pozovete govorno poštansko sanduče, ukoliko je govorna pošta dostupna.

    Savet:  Da biste brzo privremeno isključili zvuk, samo kliknite na ikonu Mikrofon.

Ako ste koristili funkciju Pozovi me (Lync vas) ili ste se uključili u zvuk sastanka pozivanjem pomoću telefona, pritisnite *1 na tastaturi telefona da biste pristupili sistemu za pomoć sastanka. Zvuk možete kontrolisati pomoću komandi za tonsko biranje, kao što su „privremeno isključi ton“, „ponovo uključi ton“ i druge komande.

Napomena:  Možete da Lync pozovete i podesite sastanke koji sadrže podatke za uključivanje u sastanak pozivanjem samo ako je vaš nalog podešen za uključivanje u konferenciju biranjem. Za više informacija o ovoj postavci obratite se tehničkoj podršci na svom radnom mestu.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×