Koristite ugrađenu filtere za pretragu programa Outlook

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da pretražujete e-pošte za jednu reč ili frazu, ali Outlook takođe sadrži nekoliko ugrađenih pretrage. Da biste pronašli poruke zasnovane na jedan od ovih ugrađene pretrage kliknite na dugme Filtriraj e-poruku na traci.

Koristite ugrađene filtere programa Outlook

 • Iz bilo koje fascikle za e-poštu, izaberite stavku Filtriraj e-poruku iz Pronalaženje grupe na traci.

  Filtriraj e-poruku

  Kada izaberete filter, Outlook pretražuje poštanskog sandučeta na osnovu taj filter. Takođe ćete videti skraćenica za filter u polju za pretragu. Na primer, ako želite da prikažete sve e-poruke koje imaju priloge, možete da izaberete ima priloge ili u polju za pretragu otkucajte hasattachments:yes .

  Da biste obrisali filter za pretragu i prikazali sve stavke u fascikli izabrani pošta, kliknite na dugme Dugme „Zatvori pretragu“ u polje za pretragu ili na kartici " Pretraga ", izaberite stavku Zatvori pretragu.

  Polje „Trenutna pretraga“

Čuvanje prilagođene pretrage kao fascikle za pretragu

Pored upotrebe alatke za ugrađenu pretragu programa Outlook, možete da kreirate fasciklu za pretragu da biste sačuvali pretragu kao virtuelna fascikla. Da biste kreirali fasciklu za pretragu, pomerajte se nadole na listi fascikli Outlook dok ne vidite Fascikle za pretragu.

 1. Kliknite desnim tasterom miša Fascikle za pretragu i izaberite stavku Nova fascikla za pretragu.

 2. Odaberite neku od unapred konfigurisana pretrage fascikle, ili pomerite se nadole i izaberite stavku Prilagođena fascikla za pretragu.

 3. Imenujte vaša Prilagođena fascikla za pretragu, a zatim izaberite kriterijume.

 4. Koristite kartice u okviru Kriterijum fascikle za pretragu da biste naveli reči ili fraze za traženje, pošiljalaca, druge osobe uključena za ili Cc linija, stavke sa određenim kategorijama ili sve napredne pretrage kriterijuma. Kada završite, izaberite stavku u redu tri puta da biste kreirali fasciklu za pretragu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×