U e-poruci možete da potražite jednu reč ili frazu, ali Outlook sadrži i nekoliko ugrađenih pretraga. Da biste pronašli poruku na osnovu jedne od ovih ugrađenih pretraga, kliknite na dugme Filtriraj e-poruku na traci.

Korišćenje Outlook ugrađenih filtera funkcije

 • U bilo kojoj fascikli e-pošte izaberite stavku Filtriraj e-poštu iz grupe Pronalaženje na traci.

  Filtriraj e-poruku

  Kada izaberete filter, Outlook poštansko sanduče na osnovu tog filtera. Takođe ćete videti prečicu za filter u polju za pretragu. Na primer, ako želite da prikažete sve e-poruke koje imaju priloge, možete da izaberete stavku Ima priloge ili hasattachments:yes otkucajte tekst u polju za pretragu. 

  Da biste obrnuli filter za pretragu i prikazali sve stavke u izabranoj fascikli e-pošte, kliknite na dugme Dugme „Zatvori pretragu“ polju Pretraga ili na kartici Pretraga izaberite stavku Zatvori pretragu.

  Polje „Trenutna pretraga“

Čuvanje prilagođene pretrage kao fascikle za pretragu

Pored korišćenja ugrađenih Outlook alatki za pretragu programa Outlook da kreirate i fasciklu za pretragu da biste sačuvali pretragu kao virtuelnu fasciklu. Da biste kreirali fasciklu za pretragu, pomerajte se nadole Outlook fascikli dok ne vidite stavku Fascikle za pretragu.

 1. Kliknite desnim tasterom miša na fascikle za pretragu i izaberite stavku Nova fascikla za pretragu.

 2. Odaberite jednu od unapred konfigurisanih fascikli za pretragu ili se pomerite nadole i izaberite stavku Prilagođena fascikla za pretragu.

 3. Imenujte prilagođenu fasciklu za pretragu, a zatim izaberite kriterijumi.

 4. Koristite kartice u polju Kriterijumi fascikle za pretragu da biste naveli reči ili fraze za pretragu, pošiljalaca, drugih osoba uključenih u polja "Za" ili "Cc", stavke sa određenim kategorijama ili kriterijume napredne pretrage. Kada završite, kliknite na dugme U redu tri puta da biste kreirali fasciklu za pretragu.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×