Uvlačenjem prvog reda se prvi red pasusa uvlači više od ostalih redova u pasusu. Koristite taster TAB da biste kreirali uvlačenje prvog reda u Word za veb.

  1. Postavite kursor na početak prvog reda u pasusu.

  2. Pritisnite taster TAB.

Kada pritisnete taster ENTER na kraju pasusa koji ima uvlačenje prvog reda, Word automatski oblikuje sledeći pasus na isti način. Da biste uklonili uvlačenje, postavite kursor na početak prvog reda i pritisnite taster Backspace.

Ako želite preciznije da kontrolišete uvlačenja i imate verziju programa Word za računare, koristite komandu Otvori u programu Word .

Slika komande „Otvori u programu Word“ u usluzi Word Online

Promene koje napravite u programu Word Desktop će i dalje biti sačuvane u Word za veb. Da biste saznali više, pogledajte članak pravljenje uvlačenja prvog reda u programu word 2013 ili prilagodite uvlačenja i prored u programu Word za Mac. Ako nemate Word, sada možete da ga isprobate ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office.

Savet:  Word za veb nesmetano rade sa programima Word i drugim Office programima za računare i mi ga ažuriramo na osnovu unosa kao što je vaš. Da biste videli objave o najnovijim funkcijama, posetite Office Online blog.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×